بیتوته/ چی لازم دارم:
گل محمدی خشک نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آبلیمو به مقدار کافی
زعفران در صورت تمایل به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
برای تهیه ی مربا گل محمدی برای گرفتن تلخی شربت گل محمدی، از روش بالا استفاده کنید به این صورت که آب و شکر را داخل قابلمه ای بجوشانید و گل و زعفران را اضافه کنید زمانی که با حرارت کم مقداری جوشید و گل ها نرم شدند روی قابلمه دم کنی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت با حرارت کم بگذارید دم بکشد تا گلها عطر و بوی خود را رها کنند اگر مقدار مربا زیاد بود مقدار کمی آبلیمو اضافه کنید تا شکرک نزند. بعد از سرد شدن مربا آن را داخل ظرف در داری قرار بدهید.
نکاتی برای تهیه ی مربا گل محمدی :
• استفاده از دم کنی رنگ صورتی گل ها را تیره می کند.
• برای پخت مربا گل محمدی نباید شیره ی آن مانند مرباهای دیگر غلیظ باشد و نباید خیلی رقیق باشد باید کمی شل تر از مرباهای دیگر باشد. اگر غلیظ باشد بعد از چند روز شکرک می زند و اگر رقیق باشد باعث کپک زدن مربا می شود.