نوشيدني ها/ قهوه ترک را خاص و خوشمزه دم کنيد
بيتوته/ قهوه ترک نوعي از سرو قهوه مي باشد که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در اين قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده مي شود. در ادامه با يک روش تهيه قهوه ترک آشنا شويد. چي لازم دارم: پودر قهوه 2 قاشق مرباخوري سرپر آب 1 فنجان شکر 1 قاشق مرباخوري سرپر چطور درست ميشه: براي طرز تهيه قهوه ترک، ابتدا به اندازه ي فنجانتان آب داخل قهوه جوش بريزيد. اگر تمايل داشتيد قهوه ترک شما کمي شيرين باشد 1 قاشق شکر را اکنون اضافه کنيد و بعد قهوه ها را هم اضافه کنيد و با قاشقي کوچک به آرامي مخلوط کنيد. بعد از هم زدن و بعد آن را روي حرارت خيلي ملايم قرار بدهيد روي قهوه مقداري کف ايجاد مي شود، آن را با قاشق برداريد و داخل فنجان بريزيد. باز قهوه را روي حرارت ملايم قرار بدهيد باز هم روي آن کف ايجاد مي شود آن ها را برداريد و داخل فنجان بريزيد و باز روي حرارت ملايم قرار بدهيد. اگر باز کف کرد آن را برداريد. اجازه ندهيد قهوه بجوشد اگر قهوه تان قل زد تلخ تر مي شود و مزه ي بدي مي دهد. اين کف هاي قهوه همان فوم قهوه تان است که جدا کرديد. به آرامي قهوه را داخل فنجان بريزيد تا کف هاي داخل فنجان از بين نروند. اگر تمايل داشتيد قهوه ترکتان شيرين تر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنيد. روش هاي درست کردن قهوه ترک بي نقص • قهوه ترک را هرگز به حال خود رها نکنيد زيرا با اين روش مي جوشد و مزه ي آن تغيير مي کند. • براي نوشيدن قهوه چند دقيقه صبر کنيد تا پودر قهوه ته نشين شود سپس آن را بنوشيد. • ته نشين شدن قهوه ها را در فنجان، ميل نکنيد و آن را براي فال قهوه نگه مي دارند. • ميزان پودر شدن قهوه در قهوه ترک بسيار بيشتر است. • قهوه ترک را معمولا با آب سرد يا عرق نعنا و شکلات ميل مي کنند اين کاملا سليقه اي است. • قهوه ترک را با قهوه جوش هاي معمولي و روي حرارت خيلي ملايم تهيه کنيد.