نماد آخرین خبر

شيريني ها/ تيراميسوي جديد و ويژه با انبه

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ تيراميسوي جديد و ويژه با انبه
مجله افق کوروش/ تيراميسو يک دسر با اصالت ايتاليايي و مواد تشکيل دهنده آن بنا به فصل مي‌تواند انواع ميوه‌ها باشند. تيراميسو را معمولا با بيسکويت انگشتي يا ليدي فينگر درست مي‌کنند و طرز تهيه تيراميسو بدون پنير خامه‌اي و حتي با بيسکويت پتي بور يا اوريو هم مرسوم است. به هر حال نحوه درست کردن تيراميسو به هر ترتيبي که باشد يک دسر لذيذ و خوشمزه از خانواده کيک‌ها است که نياز به فر هم ندارد. طرز تهيه دسر تيراميسو اصل ايتاليايي با طعم انبه و بدون تخم مرغ که ايتاليايي‌ها به آن منگوميسو هم مي‌گويند را در اين مطلب بخوانيد. چي لازم دارم: آب داغ: ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار قهوه فوري: ۱ قاشق غذاخوري بيسکويت ليدي فينگر: ۲۰۰ گرم يا ۲۰ عدد پنير ماسکارپونه: ۳۵۰ گرم خامه ترش: ۲۶۰ گرم شکر وانيلي: ۴ قاشق غذاخوري انبه تازه و خرد شده: ۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار شکر دانه ريز يا آسياب شده: ۲ قاشق غذاخوري آب: ¼ ليوان فرانسوي دسته‌دار آب ليموترش: نصف يک عدد چطور بپزم: مرحله اول: انبه يکي از خوشمزه‌ترين ميوه‌ها براي درست کردن انواع دسر، کيک و چيزکيک و البته دسر‌هاي ساده و سريع و کم هزينه مثل تيراميسو است. طرز درست کردن کيک تيراميسو اصل ايتاليايي با انبه شبيه طرز تهيه تيراميسو‌هاي ديگر است. براي درست کردن اين دسر خوشگل و خوشمزه که براي مهماني هم ايده‌آل است ابتدا بايد در يک ليوان آب داغ قهوه را حل کنيد. سپس صبر کنيد که قهوه کاملا سرد شود. در اين فاصله سس انبه را براي تيراميسو آماده کنيد. انبه‌ها را خرد کنيد و در يک شيرجوش يا قابلمه کوچک بريزيد. شکر و آب را اضافه کنيد و روي شعله ملايم گاز هم بزنيد. شعله گاز را بعد از ۴ دقيقه خاموش کنيد و سس انبه را در يک کاسه بريزيد و نصف يک عدد ليموترش را به آن اضافه کنيد و با يک چنگال هم بزنيد تا سس خوب طعم بگيرد و يکدست شود. صبر کنيد تا سس انبه کاملا خنک شود، براي اين کار بهتر است آن را در طبقه پايين فر بگذاريد که خنک شود، ولي يخ نزند. مرحله دوم: در يک ظرف جداگانه پنير ماسکارپونه را را خوب هم بزنيد و سپس آن را با خامه ترش و شکر وانيلي مخلوط کنيد و آنقدر با همزن دستي يا برقي هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. در واقع در طرز تهيه تيراميسو ايتاليايي با خمير خامه‌اي پنير ماسکارپونه حرف نخست را مي‌زند، اما مي‌توانيد آن را بدون پنير خامه‌اي ماسکارپونه و با انواع ديگر پنير خامه‌اي هم درست کنيد. مرحله سوم: قالب مورد نظرتان را آماده کنيد. بيسکويت‌هاي ليدي فينگر را يکي يکي خيلي سريع به قهوه آماده شده آغشته کنيد و کف قالب تيراميسو بچينيد. تمام کف قالب را با بيسکويت ليدي فينگر بپوشانيد و ۱/۳ از کرم خامه‌اي ر را روي آن بريزيد و با ته قاشق يا ليسک خوب پهن کنيد. ½ از سس انبه را روي لايه پنيري بريزيد و با ليسک پهن کنيد و لايه بعد دوباره بايد بيسکويت ليدي فينگر باشد. در نهايت بايد سه لايه بيسکويت ليدي فينگر، دو لايه سس انبه و سه لايه کرم خامه‌اي داشته باشيد. بعد از اتمام کار به مدت ۲ ساعت تيراميسو را در فريزر بگذاريد تا سرد شود. قبل از تزيين روي دسر را با شکلات رنده شده بپوشانيد. اگر هم انبه تازه داريد مقداري انبه خرد شده روي تيراميسو براي گارنيش يا تزيين دسر تيراميسو بريزيد. دسر تيراميسو را به همين ترتيب با ساير ميوه‌هاي تابستاني مثل توت فرنگي، توت، هلو، شليل، گيلاس و آلبالو و … مي‌توانيد درست کنيد. به جاي بيسکويت ليدي فينگر هم مي‌توانيد از بيسکويت پتي بور استفاده کنيد. دسر تيراميسو را به همين ترتيب به صورت تيراميسو ليواني هم مي‌توانيد آماده کنيد. به جاي قالب از ليوان استفاده کنيد.