دور نیست/ خودم عاشق هر غذایی هستم که توش بادمجون داشته باشه، حالا فکر کن گردو هم داشته باشه، اینم یک عذای بدون گوشت درجه یک تقدیم به شما،
میشه گفت اصیل ترین غذای تفرشی ها همین مغزاو یا مغز آبه، اسمش هم به خاطر مغز گردوی زیادی است که در آن می ریزند، یک عذای خاص ، مقوی و خوشمزه، بادمجان، عدس، و لوبیا را جداگانه می پزند و بعد گردوهای کوبیده شده رو با آویشن، سیرداغ ، پیاز داغ و نعنا داغ و در نهایت کشک به آن اضافه می‌کنند .
در این سفر افتخار داشتم که همراه استاد پیشکسوتم اسماعیل میرفخرایی به تفرش شهر زیبای آبا و اجدادی ایشون برویم، دوستان خوب مون در رستوران هفت خوان مقدمات این مغزاو خوشمزه رو تدارک دیدند و وجیه خانم هم با مهارت تمام درست کردند ، جای همگی
خالی