نماد آخرین خبر

آش سبزي شيرازي؛ وعده فراموش نشدني

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آش سبزي شيرازي؛ وعده فراموش نشدني
ايرنا/ يکي از جذاب‌ترين غذاهاي شيراز، آش سبزي است که شباهت زيادي به آش شله‌قلمکار دارد. آش جذابي که طرفداران زيادي دارد و مي‌شود در خانه بهترين آن را درست کرد. مواد لازم: گوشت سردست گوسفندي با استخوان: ۵۰۰ گرم سبزي (تره، ترخان، شويد): ۴۰۰ گرم نخود: ۱۰۰ گرم عدس: ۱۰۰ گرم لوبيا قرمز: ۱۰۰ گرم برنج نيم دانه: ۱۰۰ گرم پياز: ۱ عدد پياز داغ: ۳ قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه و زرد چوبه و فلفل قرمز: به ميزان لازم ترخان خشک: ۲ قاشق غذاخوري طرز تهيه و دستور پخت: ۱. حبوبات را از شب قبل خيس مي کنيم. آب حبوبات را خالي کرده و دو مرتبه آب تازه روي آنها مي‌ريزيم و با کمي نمک روي حرارت قرار مي‌دهيم تا بپزند. ۲. گوشت را در يک قابلمه ديگر با يک عدد پياز و کمي زردچوبه و فلفل قرمز و يک ليتر آب روي حرارت قرار مي‌دهيم تا گوشت نيز بپزد. برنج را نيز جداگانه مي‌پزيم. ۳. سبزي‌ها را پس از پاک کردن خرد مي‌کنيم و کاملاً تفت مي‌دهيم تا بپزند. پس از اينکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته و سبزي‌ها اضافه مي‌کنيم. ۴. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در مي‌آوريم و استخوان آن را جدا مي‌کنيم و گوشت آن را مي‌کوبيم و به همراه آبش به آش اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم چند جوش بزند. ۵. در يک قابلمه کوچک کمي روغن را داغ مي‌کنيم و نيمي از پياز داغ را به همراه کمي زردچوبه و فلفل سياه تفت مي‌دهيم تا بوي خامي زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشيدن مي‌ريزيم. ۶. ترخان را نيز خيس مي‌کنيم و خرد مي‌کنيم و به آش اضافه مي‌کنيم. ⅓ از آش را در ظرف ديگري مي‌ريزيم و آن را کاملاً مي‌کوبيم و سپس به آش اضافه مي‌کنيم. ۷. پس از چند جوش آش کاملاً جا مي‌افتد و مي‌توان آش سبزي شيرازي را در ظرف مناسب کشيد و با پياز داغ تزئين کرد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره