کوکپد/ مواد لازم برای ۶نفر
500 گرم گوشت گوسفندی
50 گرم دنبه (چربی گوسفند)
1/2 پیمانه نخود
1/2 پیمانه لوبیا
3 الی 4 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 عدد سیب زمینی متوسط
3 عددلیمو عمانی
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
1/2 قاشق مربا خوری دارچین
مراحل
‎نخود و لوبیا رو‌میخیسانیم و آبش رو‌عوض میکنیم
گوشت، دنبه، گوجه فرنگی، نخود،لوبیا و پیاز رو داخل قابلمه میریزیم و آب اضافه میکنیم (مقدار آب از سطح مواد بیشتر باشه)اگر حین پخت آب احتیاج داشت آب جوشیده اضافه کنید.
پیاز رو خرد نکردم چون بعد پخت گوشت پیاز رو در میارم ، اگر دوست دارید میتونید پیاز رو‌خرد کنید.
در قابلمه رو میذاریم و شعله رو هم زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد. وقتی جوشید کفهای روی سطح آب رو برمیداریم. زرچوبه و فلفل اضافه میکنیم و حرارت رو کم کرده در قابلمه رو هم میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت و حبوبات آرام بپزه.
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که موادمون پخت سیب زمینی هارو هم نصف میکنیم و به آبگوشت اضافه میکنیم لیمو عمانی هارو هم داخل آبگوشت میریزیم.
از قبل لیمو عمانی را یکساعت بخیسانید تا تلخی نداشته باشه.
بعد از اضافه کردن سیب زمینی و لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی، نمک و دارچین اجازه میدیم تا موادمون برای ۱ تا۲ ساعت دیگه آرام بپزن.
وقتی آبگوشت روغن انداخت، دنبه روبیرون بیارین و با گوشتکوب بکوبین و دوباره داخل آبگوشت برگردونین تاداخل آبگوشت پخش بشه.آبگوشت آماده س
برای تهیه گوشت کوبیده استخوان و آب آبگوشت رو جدا کنین و بقیه مواد رو بکوبین.نوش جان