کوکپد/
مواد لازم براي ۶نفر
500 گرم گوشت گوسفندي
50 گرم دنبه (چربي گوسفند)
1/2 پيمانه نخود
1/2 پيمانه لوبيا
3 الي 4 عدد گوجه فرنگي
1 عدد پياز
2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
3 عدد سيب زميني متوسط
3 عددليمو عماني
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
1/2 قاشق مربا خوري دارچين
مراحل
نخود و لوبيا روميخيسانيم و آبش روعوض ميکنيم
گوشت، دنبه، گوجه فرنگي، نخود،لوبيا و پياز رو داخل قابلمه ميريزيم و آب اضافه ميکنيم (مقدار آب از سطح مواد بيشتر باشه)اگر حين پخت آب احتياج داشت آب جوشيده اضافه کنيد.
پياز رو خرد نکردم چون بعد پخت گوشت پياز رو در ميارم ، اگر دوست داريد ميتونيد پياز روخرد کنيد.
در قابلمه رو ميذاريم و شعله رو هم زياد ميکنيم تا آب جوش بياد. وقتي جوشيد کفهاي روي سطح آب رو برميداريم. زرچوبه و فلفل اضافه ميکنيم و حرارت رو کم کرده در قابلمه رو هم ميذاريم و اجازه ميديم تا گوشت و حبوبات آرام بپزه.
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که موادمون پخت سيب زميني هارو هم نصف ميکنيم و به آبگوشت اضافه ميکنيم ليمو عماني هارو هم داخل آبگوشت ميريزيم.
از قبل ليمو عماني را يکساعت بخيسانيد تا تلخي نداشته باشه.
بعد از اضافه کردن سيب زميني و ليمو عماني، رب گوجه فرنگي، نمک و دارچين اجازه ميديم تا موادمون براي ۱ تا۲ ساعت ديگه آرام بپزن.
وقتي آبگوشت روغن انداخت، دنبه روبيرون بيارين و با گوشتکوب بکوبين و دوباره داخل آبگوشت برگردونين تاداخل آبگوشت پخش بشه.آبگوشت آماده س
براي تهيه گوشت کوبيده استخوان و آب آبگوشت رو جدا کنين و بقيه مواد رو بکوبين.نوش جان
بازار