آخرین خبر/ یکی از غذاهای معروف ترکیه که با شیردان گوسفند درست میشه و شبیه دلمه داخلش و پر می کنند و با گوشت ‌دنده گوسفند و چربی قلوه گاه و ادویه جات و سیر و پیاز تفت داده شده داخل رب گوجه برای چند ساعت به صورت آب پز می پزند.
البته در بعضی مواقع در انتها با کمی روغن سرخ می کنند یا روغن داغ می دهند.
مواد داخل شیردان هم ترکیب برنج و گوشت چرخکرده و چربی قلوه گاه و نمک و فلفل و پاپریکا و کمی روغن هست.
البته بعد پخت ظاهر خوبی نداره. مثل کله پاچه خودمون که ظاهر خوبی نداره ولی طرفدار زیاد داره
منبع صفحه صادق فود