آخرين خبر/
مواد لازم
مرغ :۴ تکه ران و سينه
هويج : ۳ عدد
پياز : ۲ عدد متوسط
سير : يک حبه
نمک به ميزان لازم
برگ بو : ۲ عدد
زعفران : ۱/۲ ق غ خ
روغن مايع به ميزان
رب گوجه: ۲ ق غ خ
طرزتهيه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه اي مناسب گذاشته و يک عدد پياز نگيني شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافي روش ميريزيم و به مدت يک تا ۱/۵ ساعت ميزاريم بپزه ( ابش زياد چکيده نشه يک ليوان تهش باقي بمونه)
در اين فاصله هويج را به دلخواه خرد که من حلقه اي خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پياز داغ رو اماده ميکنيم💢
مقداري روغن در تابه اي مناسب ميريزيم و يک عدد پياز رو خلالي کرده تفت داده تا سرخ و طلايي بشه و بعد سير خرد شده هم باهاش تفت ميديم رب و هويج پخته هم اضافه و تفت ميديم و کنار ميزاريم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافي رد ميکنيم و به پياز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقيقه ميزاريم بجوشه و بعد مرغاي سرخ شده هم بهش اضافه و يک ربع تا ۲۰ دقيقه ميزاريم جابيفته و بعد خاموش
نوش جان :
نظرتون رو دوست دارم بدونم که شما چطور درست ميکنيد☺️
من مرغا رو خام دوست ندارم بايد حتما سرخ کنم و البته خوشمزه تر هم ميشه
منبع پيج ashpazi.rahan
بازار