آخرین خبر/ سلام عزیزان، این واویشگا به روش ما گیلانیاس، جاهای دیگه با جگر سفید و سیب زمینی اینا طبخ میکنن که متفاوته با این😍
دستور تهیه :👇
یک کیلو جغور بغور شامل (جگر سفید خوش گوشت پستان، روده ی گوسفند و دل گوسفند)
بازار امادشو دارن بگیرین بیارین خونه حسابی بشوریدش و بعد چرخ کنید
۶ تا پیاز بزرگ و خلالی میکنیم، جغور بغورو میزاریم رو حرارت چند دقیقه و بعد وپیاز خلالیو اضافه میکنیم، اجازه میدیم جغور بغور با اب همون پیاز پخته شه و پیاز اب شه، بعداز پخت بهش روغن اضافه میکنیم یکم که سرخ شد دوتا گوجه رو ۴ قاچ میکنیم و اضافه میکنیم و میزاریم گوجه ها هم بپزن، یکمی زردچوبه و‌نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و نوش جون😍
راستی خیلیا جغور بغورو جدا میپزن بعد چرخ میکنن، پیازم جدا تفت میدنو اضافه میکنن دیگه اون بستگی به خودتون داره