آخرين خبر/ سلام عزيزان، اين واويشگا به روش ما گيلانياس، جاهاي ديگه با جگر سفيد و سيب زميني اينا طبخ ميکنن که متفاوته با اين😍
دستور تهيه :👇
يک کيلو جغور بغور شامل (جگر سفيد خوش گوشت پستان، روده ي گوسفند و دل گوسفند)
بازار امادشو دارن بگيرين بيارين خونه حسابي بشوريدش و بعد چرخ کنيد
۶ تا پياز بزرگ و خلالي ميکنيم، جغور بغورو ميزاريم رو حرارت چند دقيقه و بعد وپياز خلاليو اضافه ميکنيم، اجازه ميديم جغور بغور با اب همون پياز پخته شه و پياز اب شه، بعداز پخت بهش روغن اضافه ميکنيم يکم که سرخ شد دوتا گوجه رو ۴ قاچ ميکنيم و اضافه ميکنيم و ميزاريم گوجه ها هم بپزن، يکمي زردچوبه ونمک و فلفل هم اضافه ميکنيم و نوش جون😍
راستي خيليا جغور بغورو جدا ميپزن بعد چرخ ميکنن، پيازم جدا تفت ميدنو اضافه ميکنن ديگه اون بستگي به خودتون داره
بازار