نماد آخرین خبر

آموزش تهيه واويشکا به روش گيلاني ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ سلام عزيزان، اين واويشگا به روش ما گيلانياس، جاهاي ديگه با جگر سفيد و سيب زميني اينا طبخ ميکنن که متفاوته با اين😍 دستور تهيه :👇 يک کيلو جغور بغور شامل (جگر سفيد خوش گوشت پستان، روده ي گوسفند و دل گوسفند) بازار امادشو دارن بگيرين بيارين خونه حسابي بشوريدش و بعد چرخ کنيد ۶ تا پياز بزرگ و خلالي ميکنيم، جغور بغورو ميزاريم رو حرارت چند دقيقه و بعد وپياز خلاليو اضافه ميکنيم، اجازه ميديم جغور بغور با اب همون پياز پخته شه و پياز اب شه، بعداز پخت بهش روغن اضافه ميکنيم يکم که سرخ شد دوتا گوجه رو ۴ قاچ ميکنيم و اضافه ميکنيم و ميزاريم گوجه ها هم بپزن، يکمي زردچوبه و‌نمک و فلفل هم اضافه ميکنيم و نوش جون😍 راستي خيليا جغور بغورو جدا ميپزن بعد چرخ ميکنن، پيازم جدا تفت ميدنو اضافه ميکنن ديگه اون بستگي به خودتون داره
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره