ايران کوک/
چي لازم دارم:
سيب زميني بزرگ 5 عدد
شير 5 فنجان
آرد 2 قاشق غذاخوري
خامه 1 فنجان
پنير چدار رنده شده 1 فنجان
کالباس 200 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور بپزم:
سيب زميني ها را درون قابلمه آب قرار دهيد تا بپزند ( داخل پوست سيب زميني ها را با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد تا زودتر پخته شوند ). پس از پخت سيب زميني ها را پوست بکنيد، سپس له کنيد و بصورت پوره در اوريد.
قابلمه اي را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد ، آرد را درون قابلمه بريزيد و کمي تفت دهيد تا بوي خامي ارد گرفته شود. سپس شير را کم کم به آرد اضافه کنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند. 10 دقيقه با حرارت کم اجازه دهيد بجوشند.
پس از 10 دقيقه سيب زميني پوره شده و نمک و فلفل را به مخلوط شير و ارد اضافه کنيد و چند دقيقه هم بزنيد تا مواد باهم ترکيب شوند. قابلمه را از روي حرارت برداريد. سپس پنير چدار رنده شده را به مخلوط سيب زميني اضافه کنيد و بهم بزنيد تا پنير اب شود. در اخر نيز خامه را اضافه نمائيد.
کالباس ها را خرد کنيد. سپس در مقداري روغن تفت دهيد تا برشته شود ، سوپ سيب زميني را در ظرف بريزيد و روي ان را با کالباس هاي برشته ، مقداري پنير چدار و … تزئين کنيد.
نکته ها : بهتر است براي تهيه اين سوپ از خامه ساده کم چرب استفاده کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد بجاي کالباس از مرغ پخته خلال شده استفاده کنيد. همچنين پنير چدار را ميتوانيد بنابر سليقه تان کمتر يا بيشتر کنيد.
بازار