برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ سوسيس خانگي را با اين روش خوشمزه تر بپزيد

منبع
نمناک
بروزرسانی
غذاي اصلي/ سوسيس خانگي را با اين روش خوشمزه تر بپزيد
نمناک/ خيلي از مردم عاشق سوسيس و کالباس هستند ولي به دليل اينکه از سلامت و سالم بودن آن اطمينان ندارند نمي توانند آن را از بيرون تهيه کنند به همين دليل در اين دستور تهيه از نمناک تلاش کرديم طرز تهيه سوسيس خانگي را آموزش دهيم تا هم از يک غذاي خوشمزه بهره مند شويد و هم اينکه از سالم بودن آن مطمئن شويد. چي لازم دارم: مقدار مواد ذکر شده براي درست کردن سوسيس خانگي براي 8 عدد سوسيس کوکتل مناسب مي باشد براي مقدار بيشتر مواد اوليه را به نسبت تغيير دهيد. گوشت 400 گرم رزماري آسياب شده 1 قاشق غذاخوري سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوري پاپريکا دودي 1/3 قاشق چايخوري فلفل قرمز به اندازه دلخواه نمک 1/2 قاشق چايخوري نعناي خشک به اندازه لازم فلفل سياه به اندازه لازم سير 4 حبه کاور سوسيس به اندازه لازم قيف مخصوص سوسيس 1 عدد چطور بپزم: مرحله اول سيرها را پوست گرفته و خرد کنيد ، سپس به همراه گوشت براي دو تا سه بار چرخ کنيد. در مرحله بعد ادويه ها را اضافه کرده و مواد را با دست ورز دهيد تا بخوبي مخلوط شود. مرحله دوم در اين مرحله مايه بدست آمده را مجدد به چرخ گوشت برگردانده و قيف مخصوص سوسيس زني را به چرخ گوشت متصل کرده و کاور سوسيس را روي آن بکشيد. ابتدا کاور را هواگيري کرده و سپس سر آن را گره بزنيد. مرحله سوم چرخ گوشت را روشن کنيد تا مواد داخل کاور ريخته و سوسيس ها آماده شوند. زماني که سوسيس به اندازه دلخواهتان رسيد مجدد گره بزنيد و باقي سوسيس ها را هم به همين شکل آماده نماييد. مرحله چهارم زماني که همه سوسيس ها آماده شدند آن را از چرخ گوشت جدا کرده و انتهاي کاور را گره بزنيد . سوسيس ها را به شکل دلخواه بپيچيد و در صورت تمايل با نخ ببنديد تا از هم جدا باشند. سوسيس ها را براي چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سفت شود سپس به روش دلخواه طبخ کرده و سرو نماييد. نکات تهيه سوسيس خانگي : بهتر است براي تهيه سوسيس از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده نماييد . اما درصورتي که تمايل داريد از يک نوع گوشت استفاده کنيد توصيه ميشود از قسمت ران گوسفند و يا سر دست گوساله استفاده کنيد. حتما گوشت را در چند نوبت چرخ کنيد تا هم راحت پخته شود و هم اينکه داخل گوشت سوسيس خون پيدا نشود. رزماري پايه و اساس طعم سوسيس است پس ميزان مقداري که از آن استفاده مي کنيد را دقت کنيد و بسته به ذائقه خود مي توانيد مقدار آن را کم يا زياد کنيد. وقتي گوشت را داخل کاور مي ريزيد حتما با دست خوب ماساژ دهيد تا هواگيري شود.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره