فوت و فن مزه دار کردن ماهي
ايرنا/ مزهدار کردن ماهي يکي از مهمترين کارها براي طبخ اين غذاست؛ پس وقتي تمام فوت و فنهاي اين مزهدار کردن را ياد بگيريد ميتوانيد ادعا کنيد که در پخت ماهي يکه تاز هستيد. مزهدار کردن ماهي يکي از مهمترين کارها براي طبخ اين غذاست؛ پس وقتي تمام فوت و فنهاي اين مزهدار کردن را ياد بگيريد ميتوانيد ادعا کنيد که در پخت ماهي يکه تاز هستيد. ۱. ابتدا ماهي را با کمي روغن زيتون خوب ورز دهيد تا روغن به خرد ماهي برود. ۲. سپس ليمو ترش تازه يا آب نارنج را روي ماهي بچکانيد. ۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادويه ماهي و ميگو و مقدار کمي دارچين روي ماهي بپاشيد و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنيد. ۴. مقدار کمي رب نارنج يا رب انار را رقيق کنيد و روي ماهي بريزيد. ۵. چند حلقه پياز روي ماهي بگذاريد ۶. به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد تا ماهي خوب مزهدار شود. ۷. سپس ميتوانيد به همين شکل در فر بگذاريد يا آن را سرخ کنيد