نماد آخرین خبر

سس کارامل ساده و نمکي براي تزئين کيک

منبع
بروزرسانی
سس کارامل ساده و نمکي براي تزئين کيک
مجله قرمز/ اين سس کارامل بسيار ساده است و اگر شما آن را درست کنيد، هرگز نمونه تجاري آن را نخواهيد خريد. اين دستورالعمل فقط با ۵ ماده تشکيل دهنده طبيعي درست مي‌شود که همگي را در يک قابلمه مي‌ريزيد، بهم مي‌زنيد تا زماني که به اندازه دلخواه شما غليظ شود. بله به همين سادگي! من چندين بار براي خريد سس کارامل فروشگاهي نااميد شدم چون دنبال محصولاتي بودم که شربت ذرت به ميزان زياد نداشته باشد، رنگ‌هاي مصنوعي و طعم‌ دهنده‌ها و يا ساير موادي که من نمي‌توانم تلفظ کنم داخلشان نباشد. اين ديوانگي ست، اين دستور نه تنها آسان است بلکه مزه فوق العاده‌اي دارد که هيچ کس نمي‌تواند جلوي خودش را بگيرد و سس کارامل خانگي را تا ته سر نکشد. من سالها پيش اين دستور را از يک خانم مسن ياد گرفتم که آن نسخه‌اي که به من ياد داد نمک بيشتري نسبت به اين نمونه من دارد. کمي نمک در اين دستور مزه‌ها را کاملا متعادل مي‌کند به طوري که شما هرگز نمک را حذف نمي‌کنيد و اين دليل واقعي اين است که چرا سس کارامل نمکي «يه چيز ديگه ست.» مواد لازم براي سس کارامل ۱ پيمانه (۲۰۰ گرم) شکر قهوه‌اي فشرده شده ۴ قاشق غذاخوري کره ۱ قاشق چايخوري نمک دريا يا مقدار کمي براي طعم دهي ۱/۲ پيمانه شير تغليظ شده سنگين (يا از مقدار برابر خامه سنگين و شير استفاده کنيد) ۱ قاشق غذاخوري اسانس وانيل مواد لازم: همه مواد را با هم در يک تابه با ارتفاع زياد ريخته، ترکيب کيند و روي حرارت کم گاز بگذاريد. مرتبا آن را به هم بزنيد يا تا موقعي که غليظ شود و ديگر آب چنداني نداشته باشد (حدود ۶ تا ۹ دقيقه). حواستان باشد که اين مخلوط با سرد شدن غليظ‌تر خواهد شد، بنابراين آن را خيلي روي گاز نگذاريد. طرز تهيه سس کارامل خانگي آن را گرم سرو کنيد يا آن را سرد کنيد. براي نگهداري آن را در يک ظرف دردار در يخچال گذاشته و به مدت ۲ هفته نگهداري کنيد/ شما مي‌توانيد آن را دوباره گرم کنيد تا نرمتر شود. شما مي‌توانيد اين سس کارامل خانگي را روي انواع پاي، کاپ کيک، نانهاي صبحانه، دونات و ساير شيريني‌ها استفاده کنيد نکات لازم سس کارامل خانگي اگر از کره نمکي استفاده مي‌کنيد نمک را به ۱/۲ قاشق چايخوري تغيير دهيد يا فقط کمي براي مزه استفاده کنيد. منبع: natashakitchen
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره