خراسان/
چي لازم دارم:
هويج پوست کنده و خرد شده – نيم کيلوگرم
فلفل دلمهاي – يک چهارم
سير پوست کنده – 4 حبه
روغن زيتون – 1 قاشق غذاخوري
شير نارگيل کم چرب – کمي
زنجبيل تازه پوست کنده – 1 عدد
عسل – 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو – کمي
پودر کاري – 2 قاشق چايخوري
نمک - کمي
بادام زميني بوداده و خرد شده – کمي
گشنيز – کمي
چطور بپزم:
1- نيم کيلوهويج پوست کنده و خرد شده، يک چهارم فلفل دلمه اي و ۴ حبه سير پوست کنده را با يک قاشق غذا خوري روغن زيتون مخلوط و به مدت ۳۰ دقيقه در دماي ۴۰۰ درجه کباب کنيد و اجازه دهيد خنک شود.
2- سپس با شير نارگيل کم چرب، زنجبيل تازه پوست کنده و خرد شده، يک قاشق غذاخوري عسل، آب يک عدد ليمو، دو قاشق چايخوري پودر کاري و مقداري نمک در مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يکدست شود.
3- بگذاريد حداقل بهمدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با يک قاشق چايخوري بادام زميني بو داده و بدون نمک و يک قاشق چايخوري گشنيز سرو کنيد.
بازار