نماد آخرین خبر

سوپ هويج را با دستوري جديد و خارجي بپزيد

منبع
خراسان
بروزرسانی
سوپ هويج را با دستوري جديد و خارجي بپزيد
خراسان/ چي لازم دارم: هويج پوست کنده و خرد شده – نيم کيلوگرم فلفل دلمه‌اي – يک چهارم سير پوست کنده – 4 حبه روغن زيتون – 1 قاشق غذاخوري شير نارگيل کم چرب – کمي زنجبيل تازه پوست کنده – 1 عدد عسل – 1 قاشق غذاخوري آب ليمو – کمي پودر کاري – 2 قاشق چاي‌خوري نمک - کمي بادام زميني بوداده و خرد شده – کمي گشنيز – کمي چطور بپزم: 1- نيم کيلوهويج پوست کنده و خرد شده، يک چهارم فلفل دلمه اي و ۴ حبه سير پوست کنده را با يک قاشق غذا خوري روغن زيتون مخلوط و به مدت ۳۰ دقيقه در دماي ۴۰۰ درجه کباب کنيد و اجازه دهيد خنک شود. 2- سپس با شير نارگيل کم چرب، زنجبيل تازه پوست کنده و خرد شده، يک قاشق غذاخوري عسل، آب يک عدد ليمو، دو قاشق چاي‌خوري پودر کاري و مقداري نمک در مخلوط کن بريزيد و ‌هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. 3- بگذاريد حداقل به‌مدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با يک قاشق چاي‌خوري بادام زميني بو داده و بدون نمک و يک قاشق چاي‌خوري گشنيز سرو کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره