کوکپد/ خسته کوفته و گشنه از بیرون بیای،همونجوری بری اشپزخونه و این خشمزه هارو ۵دقیقه ای اماده کنی بذاری تو تنور خودت بری یه دوش بگیری و استراحت کنی،بعد با ولع بشینی بخوریشون😃 و مهلت ندی ب خودت ک درست بچینی تو بشقاب و تزیین کنی😂(اخه قرار نبود بذارم تو کوکپد ولی انقد بهمون مزه داد که دلم نیومد نذارم)
دفعه اول بود سیب زمینی تنوری درست میکردم خیلی خیلی خیلی خشمزه شده بود و چسبید و بچه ها هم عاشقش شدن،از سیب زمینی سرخ کرده هم سالم تره
واقعا هم تنوری بود ولی شما میتونید تو فر هم درست کنید
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی بزرگ
1 عدد پیاز(قابل حذف)
فلفل و نمک و ادویه های دلخواه
2 قاشق غ روغن زیتون
پنیرپیتزا به دلخواه(قابل حذف)
مراحل
سیب زمینی هارو با پوست خوب شستم بعد باهمون پوست به تیکه های تقریبا بزرگ تقسیم کردم،روغن زیتونو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم بعد ادویه هارو اضافه کردم و پیازو با رنده ی ریز روش رنده کردم و همه رو خوب با دست مخلوط کردم
کف سینی کاغذ پهن کردم و روغنی کردم بعد تک تک سیب زمینی هارو چیدم روش و گذاشتم تو تنور(میتونید اون لعابی که ته ظرف میمونه روهم رو سیب زمینی ها بریزید تا خوش طعم تر بشه،که من کردم) با شعله بالا و پایین ب مدت نیم ساعت،بعد این مدت رو بعضی هاش پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم ۵دقیقه دیگ موند،بعدشم با سس قرمز یا فرانسوی یا حتی بدون سس نوش جان کنید😍