عکاس خونه/ ارسالی از zahra.sh68
پیازها رو ریز و نگینی خرد میکنیم در کمی روغن تفت میدهیم گوشت را اضافه کرده زردچوبه و فلفل سیاه راافزوده و حدود۵دقیقه باپیاز تفت میدهیم باحرارت متوسطدرون قابلمه به اندازه کافی آب جوش میریزم درحدی که روی گوشت را بگیرد چوب دارچین و برگ بو را اضافه میکنیمتا ۳ ساعت زمان میدهیم تا گوشت به خوبی پخته شود در اواسط پخت نمک رااضافه کرده و یک ربع مانده به خاموش کردن حرارت زعفران را اضافه میکنیم زمانی که فقط یک لیوان آب درون قابلمه باقی ماندو گوشت کاملا پخته شدبرگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."