نماد آخرین خبر

تهيه مرغ ترش شمالي با سبزي محلي و جايگزين هاي آن

منبع
ستاره
بروزرسانی
تهيه مرغ ترش شمالي با سبزي محلي و جايگزين هاي آن
ستاره/ مرغ ترش نيز يکي ديگر از غذاهاي خوشمزه شمالي است. اين غذا در شهرهاي مختلف شمال به روش‌هاي مختلفي درست مي‌شود. ما در اينجا قصد داريم طرز تهيه مرغ ترش شمالي را با يکي از بهترين دستورهه، با تمامي نکات و ترفندها به شما آموزش دهيم تا بتوانيد اين غذاهاي خوشمزه را در هر شهري که هستيد درست کنيد و از طعم بي‌نظير آن لذت ببريد؛ با ما همراه باشيد! طرز تهيه مرغ ترش شمالي خوشمزه و اصيل مواد لازم مقدار مرغ ۴ تکه سير ۳ حبه پياز متوسط ۲ عدد سبزيجات معطر (گشنيز، جعفري، برگ سير، نعنا، چوچاق، خالواش، اناريجه، اوجي و ريحان)۳۰۰ گرم اگر شمالي نيستيد: به جاي چوچاق و اناريجه، کمي ميزان نعنا را زياد کنيد (مراقب باشيد خورش تلخ نشود!)؛ به جاي خالواش و اوجي نيز کمي پونه اضافه کنيد. گردو آسياب‌شده ۲۰۰ گرم رب انار ملس ۴ قاشق غذاخوري نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم دستور پخت مرغ ترش شمالي در ابتدا به تکه‌هاي مرغ شسته‌شده نمک، فلفل و زردچوبه بزنيد و آن‌ها را در مقدار کمي روغن سرخ کنيد تا به رنگ طلايي درآيند. تکه‌هاي مرغ سرخ‌شده را از قابلمه خارج کنيد و پياز نگيني خردشده را در همان قابلمه تفت دهيد تا سبک شود. سپس سير ريز خردشده يا رنده‌شده را به آن اضافه کنيد. پس از اينکه پياز و سير کمي تفت خوردند، چهار قاشق رب انار را به آن‌ها اضافه کنيد. بهتر است از رب انار ملس استفاده کنيد؛ اما با توجه به ذائقه و سليقه خودتان مي‌توانيد ميزان ترش بودن رب‌ انار را تنظيم کنيد و يا حتي مقدار آن را تغيير دهيد. اگر از سبزي‌هاي معطر تازه استفاده مي‌کنيد آن‌ها را به خوبي بشوييد و بسيار ريز خرد کنيد. سپس آن‌ها را در ماهيتابه‌اي جداگانه کمي سرخ کنيد تا آبشان کشيده شود. اگر به سبزي تازه دسترسي نداريد و از سبزي معطر خشک استفاده مي‌کنيد، نيازي به انجام اين مرحله نيست، اما سعي کنيد در خورشت مرغ ترش از سبزي تازه استفاده کنيد. سبزي‌ها و گردو آسياب‌شده را به مواد در قابلمه اضافه کنيد و به خوبي هم بزنيد. در اين مرحله نصف ليوان آب به مواد اضافه کنيد و در قابلمه را ببنديد و کمي زمان بدهيد تا آب بخار شود و گردو روغن بياندازد. در مرحله آخر، مرغ‌ها درون قابلمه بگذاريد و دو ليوان آب جوش روي مواد بريزيد و بگذاريد تا با شعله ملايم حدود ۴۵ دقيقه تا يک ساعت بجوشد تا آب آن کشيده شده و غذاي شما جا بيفتد. مقداري نمک و فلفل را نيز در اين مرحله به غذا اضافه کنيد. اين غذاي خوشمزه را با کته زعفراني ميل کنيد و لذت ببريد. نوش جان! نکته: در بعضي روش‌هاي پخت، مقداري انار نيز به خورشت اضافه مي‌شود. براي اين کار مي‌توانيد مقداري دانه انار خشک يا تازه را در ده دقيقه آخر پخت به خورشت اضافه کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره