نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چند مدل ته‌ ديگ که هر ايراني بايد بلد باشد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
چند مدل ته‌ ديگ که هر ايراني بايد بلد باشد
ايرنا/ هر ايراني يک طرفدار ته‌ديگ؛ کم‌تر کسي را مي‌توان پيدا کرد که علاقه‌اي به ته‌ديگ نداشته باشد و در دعواي بين اعضاي خانواده براي رسيدن به ته‌ديگ نقشي نداشته باشد. ته‌ديگ‌هاي جذابي که مي‌شود انواع آن را درست کرد و لذت غذا را چند برابر کرد. در اين مطلب چند نوع ته‌ديگ را به شما آموزش مي‌دهيم که بتوانيد به راحتي درست کنيد. ۱. ته ديگ زعفراني برنج را آبکش کنيد و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مايع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب کرده پر رنگ بريزيد و بعد برنج آبکش‌شده را روي آن بريزيد، دم کني گذاشته و شعله را متوسط بگذاريد تا برنج دم بکشد و ته‌ديگ جا بيفتد. ۲. ته ديگ نان کف قابلمه روغن بريزيد و نان لواش يا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچينيد. سپس برنج را روي نان‌ها بريزيد و دم کنيد. ۳. ته ديگ کدو حلوايي کدو حلوايي را پوست بگيريد. دانه‌هاي آن را جدا کنيد، بشوييد و قالب بزنيد. در اين مرحله، کف ظرف را کمي نمک و روغن بريزيد. کدو حلوايي‌هاي قالب زده را کف قابلمه بچينيد. روي آن کمي روغن بريزيد و مثل هميشه برنج روي آن ريخته و بگذاريد دم بکشد. ۴. ته ديگ نان تست نان تست را قالب بزنيد يا به شکل دلخواه برش دهيد و کف قابلمه بچينيد. سپس روغن بريزيد سپس برنج را روي آن‌ها بريزيد و دم کنيد. ۵. ته ديگ سيب‌زميني کمي روغن کف قابلمه بريزيد و سيب زميني‌ها را روي آن بچينيد سپس برنج را روي آن بريزيد. در تهيه اين ته‌ديگ نبايد سيب‌زميني‌ها بيش از حد نازک باشند. ۶. ته ديگ سيب زميني خلالي يا نگيني سيب زميني‌ها را خلالي يا نگيني خرد کنيد و تا حد امکان همه آن‌ها يک اندازه هم باشند. آن‌ها را ته قابلمه بچينيد. نمک بپاشيد و روي آن‌ها برنج آبکش شده را بريزيد. ۷. ته ديگ اسفناج برگ‌هاي تازه اسفناج را کف قابلمه بچينيد يا اينکه اسفناجي که براي بوراني دست کرده‌ايد را فشرده کنيد و کف ظرف بچينيد. برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد. ۸. ته ديگ کاهو کف قابلمه روغن بريزيد و يک يا دو لايه کاهو روي آن بچينيد و سپس برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد. ته ديگ کاهو براي پلو‌هاي سبز رنگ عالي است.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره