logo

ميز اردور/ مرباي آناناس، خوش عطر و طعم

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميز اردور/ مرباي آناناس، خوش عطر و طعم
بيتوته/ بيشتر افراد تصور مي کنند تاريخچه توليد مربا به ساليان خيلي دور بازمي گردد در حالي که تاريخچه توليد آن چندان قدمتي هم ندارد، چون اصلا شکر که يکي از اجزاي اصلي تشکيل دهنده مرباست، ماده اي خيلي قديمي محسوب نمي شود. در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه مرباي آناناس را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: آناناس بزرگ ۱ عدد آب ۱.۵ پيمانه شکر ۱ پيمانه آبليمو ۲ قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنيد (در نظر داشته باشيد که بعد از پخت تکه هاي آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر مي شوند). تکه هاي خرد شده را همراه آب به مدت ۴۵ دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. شکر را اضافه کنيد و کمي همزده تا شکر حل شود، حرارت را زياد کنيد تا دوباره به جوش آيد، در اين مرحله مربا که آب زيادي نداشت آب مي اندازد. حرارت را کم کنيد تا مربا به مدت يک ساعت به آرامي جوشيده و غليظ شود.ده دقيقه آخر آبليمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غليظ نشده حرارت را زيادتر کنيد تا به قوام کافي برسد. شربت آن تقريبا شبيه عسل خواهد شد. در ۵ دقيقه آخر کمي زعفران حل شده در آبجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کرده اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم و رنگ مي شود. نکات براي تهيه مربا آناناس : آناناس از گروه ميوه هايي است که مرباي آن بعد از پخت خيلي خوب غليظ و ژله اي مي شود و به همين خاطر نياز به شکر زياد ندارد و با خيال راحت مي توانيد از اين مرباي خوشمزه در کنار انواع دسر، بستني و يا تهيه کيک و شيريني استفاده کنيد. اغلب در پخت مرباها از پکتين (پکتين ژله طبيعي است که از ميوه و غالبا سيب به دست مي آيد) استفاده مي کنند حتي در مرباهاي خانگي، اما آناناس از جمله مرباهايي است که نياز به پکتين ندارد.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره