نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

اين مرباي بازيافتي کمتر از 10 هزار تومان خرج بر مي دارد

منبع
جام جم
بروزرسانی
اين مرباي بازيافتي کمتر از 10 هزار تومان خرج بر مي دارد
جام جم/ با شروع فصل گرما و تابستان مصرف ميوه‌هاي آبدار مانند خربزه، طالبي، هندوانه و... به‌شدت زياد مي‌شود که معمولا پوست آنها دورريخته شده و باعث حجم زياد زباله مي‌شود، اما با کمي حوصله و سليقه مي‌توانيم با پوست‌هاي هندوانه دورريختني و بي‌ارزش، مربايي خوشمزه و خوشرنگ تهيه کنيم. چي لازم دارم (براي 4 نفر): پوست يک هندوانه کوچک آب هندوانه: 3 ليوان ( 4000 تومان) شکر: يک ليوان ( 1000 تومان) آبليموي تازه: يک قاشق غذاخوري مخلوط ادويه مخصوص شامل جوزهندي، ادويه مخلوط، پودر هل سبز،پودر دارچين،پودر زنجبيل: نصف قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: قسمت سبز خارج و قرمز داخل هندوانه را جدا مي‌کنيم طوري که فقط قسمت سفيد آن بماند. هسته‌هاي قسمت قرمز را جدا کرده، با همزن زده و از صافي رد کرده و آب آن را جدا مي‌‌‌‌‌کنيم. قسمت سفيد را قالب زده يا به اندازه دلخواه خرد کرده و با يک ليوان آب هندوانه در يک قابلمه ريخته، روي حرارت گذاشته و مي‌پزيم و بعد از حدود نيم ساعت شکر، 2 ليوان آب هندوانه، يک قاشق غذاخوري آبليموي تازه و نصف قاشق چايخوري ادويه را به پوست هندوانه اضافه کرده، خوب هم زده و روي حرارت کم مي‌گذاريم(آب بايد روي هندوانه‌ها را بگيرد) تا وقتي که شهد مربا کاملا غليظ شده و حالت چسبنده پيدا کند. وقتي از جاافتادن مربا مطمئن شديم قابلمه را از روي حرارت برداشته و کنار مي‌گذاريم. بعد از خنک‌شدن مربا آن را در ظرف شيشه‌اي تميز و خشک ريخته، در آن را محکم بسته و در جاي خنکي مانند يخچال مي‌گذاريم و زمان استفاده مقدار مورد استفاده را با قاشق خشک خارج کرده، در ظرف مناسبي گذاشته و سرو مي‌کنيم. نکات آشپزي به جاي آب هندوانه مي‌توان از آب استفاده کرد که قطعا در نتيجه کار و مزه مربا تاثير‌گذار خواهد بود.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره