خراسان/ چی لازم دارم:
نان همبرگر- 4 عدد
لوبیا سفید پخته شده با کمی پیاز نگینی و ادویه – به میزان لازم
پیاز متوسط خردشده – یک عدد
گوجه متوسط – یک عدد
پنیر چدار- 4 تکه
بیکن بوقلمون یا مرغ – چند تکه
کاهو – به میزان لازم
چطور بپزم:
1- ابتدا فر را روشن و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می‌کنیم.
2- نان های همبرگر را روی یک ورق پخت قرار می دهیم و سپس به مقدار مساوی درون هر چهار نان همبرگر لوبیای پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز، بیکن و پنیر قرار می دهیم.
3- نان ها را روی سینی فر قرار می دهیم و درون فر می گذاریم و اجازه می دهیم تا ۲۰ دقیقه درون فر پخته و طلایی شود. سپس از فر خارج و با سس و کاهو تزیین می کنیم.