عکاس خونه/ ارسالی از Yaz
ناهار امروز من مرغ نمکی همراه با کته و مخلفات😋مرغ رو شستم و از شب قبل شکمشو با پیاز و فلفل دلمه ای و آبلیمو،زعفرون نمک و فلفل و ادویه و چوب دارچین پر کردم و مرغ رو بانمک و زعفرون و روغن زیتون وهمون سس که شکمش رو پرکرده بودم آغشته کردم و سلفون کشیدم روش گذاشتم یخچال،بعداز 12ساعت تویه قابلمه دوتا پاکت نمک ریختم و مرغم رو تویه بشقاب روحی گذاشتم روی نمک ها و روی شعله گاز گذاشتم و دمکنی رو گذاشتم در قابلمه و برای2ساعت زمان دادم تا روی شعله ملایم پخته بشه بعد 2ساعت که پخته شد در آوردم ،
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."