عکاس خونه/ ارسالي از Yaz
ناهار امروز من مرغ نمکي همراه با کته و مخلفات😋مرغ رو شستم و از شب قبل شکمشو با پياز و فلفل دلمه اي و آبليمو،زعفرون نمک و فلفل و ادويه و چوب دارچين پر کردم و مرغ رو بانمک و زعفرون و روغن زيتون وهمون سس که شکمش رو پرکرده بودم آغشته کردم و سلفون کشيدم روش گذاشتم يخچال،بعداز 12ساعت تويه قابلمه دوتا پاکت نمک ريختم و مرغم رو تويه بشقاب روحي گذاشتم روي نمک ها و روي شعله گاز گذاشتم و دمکني رو گذاشتم در قابلمه و براي2ساعت زمان دادم تا روي شعله ملايم پخته بشه بعد 2ساعت که پخته شد در آوردم ، "مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."