نمناک/ ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید.

دلیل اصلی برای شل شدن ته چین صحیح نبودن نسبت مواد ته چین به برنج می تواند باشد یعنی نسبت مواد اصلی که برنج، ماست و مرغ می باشد از تخم مرغ بیشتر است و دلیل دیگر میتواند زمان پخت کم مواد باشد، به طور کلی اگر از قابلمه استفاده می کنید باید بین 60 تا 90 دقیقه زمان برای پخت ته چین سپری کنید تا مواد خودش را بگیرد.
اگر مواد ته چین و برنج به خوبی مخلوط نشوند باعث وار رفتن ته چین می شود.
برای جلوگیری از شل شدن ته چین باید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
در زمان ریختن مواد درون ظرف باید مواد را به اندازه کافی بفشارید تا شکل مناسب بگیرد توجه کنید که این فشار باعث له شدن ته چین نشود.
اگر روغن کف ظرف ته چین کم باشد باعث می شود ته دیگ ته چین شل  بماند و وا برود.
به طور کلی برای پخت ته چین باید ظروف مناسب انتخاب کنید و 5 علت بالا که باعث شل شدن و وا رفتن ته چین می شود را انجام ندهید تا یک ته چین خوشمزه با ظاهری زیبا تهیه کنید.