فوت آشپزي/ علت وا رفتن ته چين و شل شدن آن
نمناک/ ته چين يک غذاي بسيار خوشمزه و محبوب ايراني است که در سرتاسر دنيا اين غذا به اسم ايراني ها شناخته مي شود و به آن کيک برنج ايراني نيز گفته مي شود.در اين مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چين توضيح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشيد.
دليل اصلي براي شل شدن ته چين صحيح نبودن نسبت مواد ته چين به برنج مي تواند باشد يعني نسبت مواد اصلي که برنج، ماست و مرغ مي باشد از تخم مرغ بيشتر است و دليل ديگر ميتواند زمان پخت کم مواد باشد، به طور کلي اگر از قابلمه استفاده مي کنيد بايد بين 60 تا 90 دقيقه زمان براي پخت ته چين سپري کنيد تا مواد خودش را بگيرد. اگر مواد ته چين و برنج به خوبي مخلوط نشوند باعث وار رفتن ته چين مي شود. براي جلوگيري از شل شدن ته چين بايد از سفيده تخم مرغ استفاده کنيد. در زمان ريختن مواد درون ظرف بايد مواد را به اندازه کافي بفشاريد تا شکل مناسب بگيرد توجه کنيد که اين فشار باعث له شدن ته چين نشود. اگر روغن کف ظرف ته چين کم باشد باعث مي شود ته ديگ ته چين شل بماند و وا برود. به طور کلي براي پخت ته چين بايد ظروف مناسب انتخاب کنيد و 5 علت بالا که باعث شل شدن و وا رفتن ته چين مي شود را انجام ندهيد تا يک ته چين خوشمزه با ظاهري زيبا تهيه کنيد.