نمناک/ همه ما عاشق کیک خانگی هستیم ولی گاهی پیش میاد که یکی از مواد اولیه که توی دستور تهیه گفته شده رو نداریم به عنوان مثال وقتی شیر در یخچال نداریم باید از تهیه کیک منصرف بشیم؟جواب آشپزخانه به شما نه است چون 3 جایگزین شیر در کیک را در این مطلب آماده کرده ایم پس با ما همراه باشید.

جایگزین شیر در کیک خانگی:

می توانید به عنوان جایگزین به همان اندازه شیر، از شیر نارگیل و شیر سویا استفاده کنید و یا 3 راه حل زیر را بخوانید.

استفاده از آب میوه به جای شیر:

وقتی به دنبال تهیه کیک ساده یا پنکیک ساده هستید می توانید به راحتی از آبمیوه های مختتلف مانند آب پرتقال، آب انبه، آب انار و... استفاده کنید.استفاده از آب میوه باعث می شود کیک شما از قبل شیرین تر شود.

برای تهیه کیک هایی که شکلات در آنها استفاده شده جایگزین کردن آبمیوه با شیر امکان پذیر نیست چون مزه کیک شما را خراب می کند.

جایگزین شیر در کیک

استفاده از آب به جای شیر:

از آب به راحتی می توانید برای جایگزینی شیر در کیک استفاده کنید چون بخش عمده ای از شیر را نیز آب تشکیل داده است فقط این نکته را در نظر داشته باشید که آب باید جوشیده باشد و وقتی از آن استفاده میکنید باید ولرم باشد.

اگر در دستور تهیه تاکید شده که از شیر پرچرب استفاده کنید شما باید به همراه آب از مقداری کره برای جبران چربی شیر استفاده کنید.

استفاده از ماست به جای شیر:

شما می توانید از ماست به جای شیر در تهیه کیک استفاده کنید فقط بدانید که احتمالا کیک شما به اندازه کیک با شیر پوک نخواهد شد.

ماستی که استفاده میکنید نباید ترش باشد و اینکه ماست را 30 دقیقه قبل از مصرف در دمای محیط قرار دهید.برای اینکه کیک به خوبی پف کن می توانید بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید و سپس به مواد کیک اضافه کنید.