غذاي ملل/ ناگت مرغ را براي شام فوري بپزيد
سفره ايراني/ چي لازم دارم:
- فيله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد
- شير: به مقدار لازم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- نان تست: نصف يک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
- پاپريکا: به مقدار لازم
- پودر سوخاري: به مقدار لازم
- روغن: براي سرخ کردن
- آرد: ۳ ق س
چطور بپزم:
۱. نان تست را در مقداري شير قرار دهيد تا خيس بخورد. فيله مرغ چرخ شده، نان تست خيس خورده در شير، يک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سياه و پاپريکا را با هم مخلوط کنيد.
۲. گلوله هايي از مخلوط به دست آمده را جدا کنيد و کف دست خود پهن نماييد. آنها را به آرد آغشته کنيد و سپس در دو عدد تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و در آخر در پودر سوخاري بغلتانيد.
۳. روغن را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و ناگت ها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند.