نماد آخرین خبر

راز خوشمزه شدن سوپ مرغ با دستور پخت

منبع
بيتوته
بروزرسانی
راز خوشمزه شدن سوپ مرغ با دستور پخت

بيتوته/ يکي از رازهاي خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره هاي مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنيد اول عصاره را اضافه کنيد و بعد نمک آن را بچشيد.

 در نيم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبليمو اضافه کنيد و اجازه بدهيد کمي با هم بپزند.

 براي داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده بايد جو حتماً خوب بپزد و لعاب بيندازد.

 بهتر است از مواد تازه استفاده کنيد با اين حال استفاده از برخي سبزيجات کنسروي يا يخ زده مانند نخود و ذرت مشکلي ندارد.

 سوپ سرد بايد در ظرف سرد سرو شود.

 براي کاهش ميزان چربي، سوپ را يک روز قبل تهيه کنيد، چربي که روي سوپ مي آيد را با قاشق برداريد.

 سوپ و خورش که يک روز قبل تهيه مي شود، طعم بهتري پيدا مي کند.

راز خوشمزه شدن سوپ جو

 در صورت شور شدن سوپ، يک عدد سيب زميني پوست کنده در آن قرار دهيد و بعد از 15 دقيقه پخت سوپ روي حرارت کم، آن را برداريد.

 براي غليظ شدن سوپ يا خورش، مقداري از آن را در غذاساز بريزيد و پوره کنيد و به قابلمه اصلي برگردانيد.

 يک و نيم قاشق چايخوري آرد را به يک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنيد و به ظرف اصلي اضافه کنيد و هم بزنيد تا سوپ غليظ شود.

 افزودن خامه هم مي تواند باعث غليظ شدن سوپ شود.

 سوپ جو را مي توان با جوي معمولي هم پخت. اما بايد بدانيد براي پخت به مدت زمان بيشتري نياز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگيرد. ترجيحا از جوي پرک استفاده کنيد که سريع تر آماده مي شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

 لازم نيست پياز و سيب را خرد کنيد. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بيندازيد و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بيرون بياوريد. به اين ترتيب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه هاي ريز آنها در ظرف باقي نمي ماند.

چي لازم دارم :

جو پوست کنده 1 ليوان
هويج بزرگ 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگي2 قاشق غذاخوري 
پياز1 عدد 
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کرفس + جعفريبه مقدار لازم 

چطور بپزم:

براي پخت سوپ جو، مي توانيد جو را چند ساعت خيس کنيد. جو را بگذاريد بپزد. وقتي نيم پز شد هويج را نگيني خرد کنيد و به آن اضافه کنيد.

پياز را خرد کرده و سرخ کنيد، به آن زردچوبه و رب اضافه کنيد کمي که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنيد. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنيد و نيم ساعت بگذاريد سوپ تان جا بيفتد.

اگر بخواهيد از مرغ استفاده کنيد مرغ را با پياز و نمک و فلفل و جو و هويج خرد کرده داخل قابلمه بپزيد، و اجازه بدهيد مغز پخت شوند و بعد سبزي يا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد با هم خوب بپزند. و جا بيفتد، و در آخر آبليمو را به آن اضافه کنيد و بگذاريد کمي بپزند.

اگر مي خواهيد از جو پرک استفاده کنيد مرغ و هويج و پياز را بپزيد و در آخر جو پرک و سبزي و ... را اضافه کنيد. زيرا جو پرک زود له مي شوند.

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره