راز خوشمزه شدن سوپ مرغ با دستور پخت

بيتوته/ يکي از رازهاي خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره هاي مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنيد اول عصاره را اضافه کنيد و بعد نمک آن را بچشيد.
• در نيم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبليمو اضافه کنيد و اجازه بدهيد کمي با هم بپزند.
• براي داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده بايد جو حتماً خوب بپزد و لعاب بيندازد.
• بهتر است از مواد تازه استفاده کنيد با اين حال استفاده از برخي سبزيجات کنسروي يا يخ زده مانند نخود و ذرت مشکلي ندارد.
• سوپ سرد بايد در ظرف سرد سرو شود.
• براي کاهش ميزان چربي، سوپ را يک روز قبل تهيه کنيد، چربي که روي سوپ مي آيد را با قاشق برداريد.
• سوپ و خورش که يک روز قبل تهيه مي شود، طعم بهتري پيدا مي کند.
راز خوشمزه شدن سوپ جو
• در صورت شور شدن سوپ، يک عدد سيب زميني پوست کنده در آن قرار دهيد و بعد از 15 دقيقه پخت سوپ روي حرارت کم، آن را برداريد.
• براي غليظ شدن سوپ يا خورش، مقداري از آن را در غذاساز بريزيد و پوره کنيد و به قابلمه اصلي برگردانيد.
• يک و نيم قاشق چايخوري آرد را به يک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنيد و به ظرف اصلي اضافه کنيد و هم بزنيد تا سوپ غليظ شود.
• افزودن خامه هم مي تواند باعث غليظ شدن سوپ شود.
• سوپ جو را مي توان با جوي معمولي هم پخت. اما بايد بدانيد براي پخت به مدت زمان بيشتري نياز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگيرد. ترجيحا از جوي پرک استفاده کنيد که سريع تر آماده مي شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.
• لازم نيست پياز و سيب را خرد کنيد. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بيندازيد و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بيرون بياوريد. به اين ترتيب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه هاي ريز آنها در ظرف باقي نمي ماند.
چي لازم دارم :
جو پوست کنده | 1 ليوان |
هويج بزرگ | 1 عدد |
عصاره مرغ | 1 عدد |
رب گوجه فرنگي | 2 قاشق غذاخوري |
پياز | 1 عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
کرفس + جعفري | به مقدار لازم |
چطور بپزم:
براي پخت سوپ جو، مي توانيد جو را چند ساعت خيس کنيد. جو را بگذاريد بپزد. وقتي نيم پز شد هويج را نگيني خرد کنيد و به آن اضافه کنيد.
پياز را خرد کرده و سرخ کنيد، به آن زردچوبه و رب اضافه کنيد کمي که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنيد. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنيد و نيم ساعت بگذاريد سوپ تان جا بيفتد.
اگر بخواهيد از مرغ استفاده کنيد مرغ را با پياز و نمک و فلفل و جو و هويج خرد کرده داخل قابلمه بپزيد، و اجازه بدهيد مغز پخت شوند و بعد سبزي يا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد با هم خوب بپزند. و جا بيفتد، و در آخر آبليمو را به آن اضافه کنيد و بگذاريد کمي بپزند.
اگر مي خواهيد از جو پرک استفاده کنيد مرغ و هويج و پياز را بپزيد و در آخر جو پرک و سبزي و ... را اضافه کنيد. زيرا جو پرک زود له مي شوند.