شيريني ها/ کوکي کشمش و گردو را با دمنوش ميل کنيد
اطلاعات/ کوکي کشمش و گردو يک شيريني دلچسب و لذيذ است که ميتوانيد در خانه تهيه کنيد و با چاي و قهوه عصرگاهي ميل کنيد.
چي لازم دارم:
آرد قنادي ۴ ليوان
بيکينگ پودر ۱ قاشق مرباخوري
وانيل نصف قاشق مرباخوري
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱ ليوان
نشاسته ذرت نصف ليوان
کشمش نصف ليوان
گردوي خرد شده نصف ليوان
شکلات چيپسي نصف ليوان
کره ۲۰۰ گرم
روغن مايع نصف ليوان
چطور بپزم:
کره و پودر قند را ۳ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد و مخلوط کنيد. سپس روغن را افزوده و در حد يکدست شدن مواد، مخلوط کنيد. حالا آرد و بيکينگ پودر و نشاسته ذرت را که با هم مخلوط و الک کردهايد کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشت ورز دهيد. اگر لازم است، آرد بيشتري اضافه کنيد تا خمير نرمي حاصل شود. حالا کشمش و گردو شکلات چيپسي را با خمير مخلوط کنيد و ورز دهيد تا به طور متناسب در همه قسمتهاي خمير پخش شوند. به اندازه يک گردوي کوچک از خمير کوکي برداريد و در سيني فر که از قبل کاغذ روغني انداخته ايد، قرار دهيد.
سپس کوکيها را به مدت ۳۰ دقيقه در فر با درجه حرارت۱۷۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا کف کوکيها کمي طلايي شود. سپس آنها را بيرون آورده و بعد از سرد شدن از کاغذ روغني جدا کنيد. اين کوکيها را ميتوانيد يکي دو هفته در ظرف درد دار درون يخچال نگه داريد.