مرغ ذرتي جايگزين مرغ پر روغن سوخاري

خراسان/ چي لازم دارم:
سينه مرغ - 500گرم
آرد ذرت – به مقدار لازم
پياز- يک عدد
تخممرغ - يک عدد
پودر سير - يک قاشق چاي خوري
پودر پياز - يک قاشق چاي خوري
نمک - به ميزان دلخواه
روغن کانولا - 2قاشق غذاخوري
پودر دانه گشنيزو زنجبيل- يک قاشق چايخوري
چطور بپزم:
1- فر را روي حرارت 180درجه سانتيگراد گرم کنيد. سينه مرغ را پاک کنيد. سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنيد.
2- پياز را پوست کنيد، بشوييد و خرد کنيد. سپس تکههاي مرغ را همراه با پياز و کمي نمک داخل قابلمه بگذاريد.
3- در قابلمه را بگذاريد تا تکههاي مرغ نيمپز شود. آنها را از داخل قابلمه درآوريد و بگذاريد کمي خنک شود.
۴- داخل بشقاب، کمي از آرد ذرت، پودر سير و پياز را بريزيد. آنها را با هم مخلوط کنيد.
۵-تخممرغ را شکسته و زرده و سفيده را از هم جدا کنيد. سفيده را بزنيد تاحدي که وقتي کاسه را کج ميکنيد، از کاسه نريزد.درصورت تمايل تکههاي سينه مرغ را ابتدا به شکل دايره درآوريد.
۶- به آن يک خلال دندان بزنيد تا باز نشود. سپس آن را داخل سفيده بزنيد و بعد هم داخل مخلوط پودر بغلتانيد.
۷- داخل پيرکس، روغن کانولا بريزيد.
۸- سينههاي آماده شده مرغ را داخل پيرکس بچينيد. در پيرکس را بگذاريد و آنها را داخل فر بگذاريد. نيم ساعت بعد، غذا حاضر است.