خراسان/ چی لازم دارم:

سینه مرغ - 500گرم
  آرد ذرت – به مقدار لازم
    پیاز- یک عدد
    تخم‌مرغ - یک عدد
    پودر سیر - یک قاشق چای خوری
    پودر پیاز - یک قاشق چای خوری
    نمک - به میزان دلخواه
     روغن کانولا - 2قاشق غذاخوری
     پودر دانه گشنیزو زنجبیل- یک قاشق چای‌خوری
چطور بپزم:
1- فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینه مرغ را پاک کنید. سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنید.

2- پیاز را پوست کنید، بشویید و خرد کنید. سپس تکه‌های مرغ را همراه با پیاز و کمی نمک داخل قابلمه بگذارید.

3-  در قابلمه را بگذارید تا تکه‌های مرغ نیم‌پز شود. آن‌ها را از داخل قابلمه درآورید و بگذارید کمی خنک شود.

۴- داخل بشقاب، کمی از آرد ذرت، پودر سیر و پیاز را بریزید. آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

۵-تخم‌مرغ را شکسته و زرده و سفیده را از هم جدا کنید.  سفیده را بزنید تاحدی که وقتی کاسه را کج می‌کنید،  از کاسه نریزد.درصورت تمایل تکه‌های سینه مرغ را ابتدا به شکل دایره درآورید.

۶-  به آن یک خلال دندان بزنید تا باز نشود. سپس آن را داخل سفیده بزنید و بعد هم داخل مخلوط پودر بغلتانید.

۷- داخل پیرکس، روغن کانولا بریزید.

۸-  سینه‌های آماده شده مرغ را داخل پیرکس بچینید. در پیرکس را بگذارید و آن‌ها را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد، غذا حاضر است. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar