نماد آخرین خبر

مرغ ذرتي جايگزين مرغ پر روغن سوخاري

منبع
خراسان
بروزرسانی
مرغ ذرتي جايگزين مرغ پر روغن سوخاري

خراسان/ چي لازم دارم:

سينه مرغ - 500گرم
  آرد ذرت – به مقدار لازم
    پياز- يک عدد
    تخم‌مرغ - يک عدد
    پودر سير - يک قاشق چاي خوري
    پودر پياز - يک قاشق چاي خوري
    نمک - به ميزان دلخواه
     روغن کانولا - 2قاشق غذاخوري
     پودر دانه گشنيزو زنجبيل- يک قاشق چاي‌خوري
چطور بپزم:
1- فر را روي حرارت 180درجه سانتي‌گراد گرم کنيد. سينه مرغ را پاک کنيد. سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنيد.

2- پياز را پوست کنيد، بشوييد و خرد کنيد. سپس تکه‌هاي مرغ را همراه با پياز و کمي نمک داخل قابلمه بگذاريد.

3-  در قابلمه را بگذاريد تا تکه‌هاي مرغ نيم‌پز شود. آن‌ها را از داخل قابلمه درآوريد و بگذاريد کمي خنک شود.

۴- داخل بشقاب، کمي از آرد ذرت، پودر سير و پياز را بريزيد. آن‌ها را با هم مخلوط کنيد.

۵-تخم‌مرغ را شکسته و زرده و سفيده را از هم جدا کنيد.  سفيده را بزنيد تاحدي که وقتي کاسه را کج مي‌کنيد،  از کاسه نريزد.درصورت تمايل تکه‌هاي سينه مرغ را ابتدا به شکل دايره درآوريد.

۶-  به آن يک خلال دندان بزنيد تا باز نشود. سپس آن را داخل سفيده بزنيد و بعد هم داخل مخلوط پودر بغلتانيد.

۷- داخل پيرکس، روغن کانولا بريزيد.

۸-  سينه‌هاي آماده شده مرغ را داخل پيرکس بچينيد. در پيرکس را بگذاريد و آن‌ها را داخل فر بگذاريد. نيم ساعت بعد، غذا حاضر است. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar