روش دم کردن زعفراني خوش رنگ تر و خوشبوتر
نمناک/ تا پيش از اين هميشه تصور مي کرديم که زعفران را بايد با آب جوش و داغ دم کنيم تا بيشترين رنگ دهي را داشته باشد اما طلاي سرخ ايران روش دم کردن ديگري نيز دارد آن هم را روشي کاملا متفاوت يعني با يخ که بهترين روش آن را در اين بخش از نکات خانه داري خواهيم گفت.
مراحل اوليه درست مثل دم کردن زعفران با آب جوش است يعني بايد ابتدا زعفران را خوب کوبيده و پودر کنيد.
حالا به جاي استفاده از آب داغ به چند قالب يخ نياز داريد، تکه هاي کوچک يخ را در ظرفي که پودر زعفران را ريخته ايد (ظرف بايد شيشه اي باشد ) بريزيد.
در اين مرحله ديگر کار شما تمام است حالا اجازه دهيد يخ ها در دماي محيط ذوب شوند؛ درست همان روندي که باعث رنگ دهي بهتر و کامل زعفران مي شود.
جالب است بدانيد که تجربه افرادي که از اين روش براي دم کردن زعفران استفاده کرده اند ثابت کرده است که روش دم کردن زعفران با يخ موجب هم خوشبو تر و هم خوشرنگ تر شدن دم کرده زعفران دم شده با روش سنتي آب جوش است.
علاوه بر اين مي توانيد اين محلول را دريک ظرف دربسته مناسب و بهداشتي در فريزر نگهداري کنيد و اطمينان داشته باشيد که رنگ آن تغيير نخواهد کرد.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد