غذاي ملل/ پيتزا خورشيدي ايتاليايي با ظاهري جذاب
ايران کوک/ چي لازم دارم:
سوسيس 225 گرم
سس پيتزا آماده يا خانگي 1/2 پيمانه
خمير رول هلالي (دو عدد) 225 گرم
ژامبون 113 گرم
پپروني 16 تکه
پنير موزارلا ورقهاي 5 عدد
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوري
ادويه ايتاليايي 1 قاشق چايخوري
پنير پارمزان رنده شده 1 قاشق غذاخوري
انواع فست فود يکي از پر طرفدارترين غذاها در منوي رستوران ها هستن. با توجه به طرفدارهاي زيادي که اين غذاهاي خوشمزه دارن، امروزه اغلب اين غذاها به صورت خونگي هم درست ميشه. از همبرگر خانگي تا انواع مختلف پيتزا رو ميشه به راحتي تو خونه درست کرد. درست کردن اين غذاها هم ساده اس و هم مدت زمان کمي مي بره. علاوه بر اين با درست کردن فست فود خونگي مي تونيد از سالم بودن مواد اوليه ي اون مطمئن باشيد. از بين انواع مختلف فست فود، پيتزاها بسيار متنوع هستن و با مواد اوليه ي متنوع و در طعم هاي مختلف درست ميشن. درست کردن يه پيتزاي خونگي هم کار آسونيه و هم خيلي لذت بخشه. اگر شما هم از خورش و غذاهاي سنتي خونگي خسته شديد و به دنبال يه غذاي فست فودي جديد هستيد، پيشنهاد ويژه اي براتون داريم! در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه پيتزا خورشيدي رو به عنوان يه پيتزاي خونگي جديد که احتمالا قبلا امتحان نکرده ايد، بهتون آموزش بديم. ظاهر اين پيتزا شبيه به خورشيده و بايد خمير اون رو به صورت تکه تکه گرد هم بچينيد و باهاشون يه حلقه درست کنيد تا به شکل خورشيد دربيان. به همين دليل اين پيتزا به اسم پيتزا حلقه اي هم شناخته ميشه. بعد داخل اون ها رو از مواد اوليه که در ادامه بهتون مي گيم، پر کنيد، خمير رو ببنديد و پيتزا رو داخل فر داغ شده قرار بديد تا بپزه و آماده بشه.
اين غذا با يه سس پيتزاي مخصوص درست ميشه که در ادامه طرز تهيه سس پيتزاي خونگي رو هم بهتون آموزش مي ديم تا طعم فوق العاده ي اون رو دو برابر خوشمزه تر کنيد. شما مي تونيد اين پيتزاي خاص و خوشمزه رو در مهموني ها و دورهمي هاتون درست کنيد. اگر قصد داريد اين پيتزاي خونگي رو در کمترين زمان ممکن درست کنيد مي تونيد خمير پيتزا رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهيه کنيد. اگر مي خوايد خودتون خمير رو درست کنيد، بهتره از خمير جادويي براي درست کردن پيتزا خورشيدي استفاده کنيد. با ما همراه بشيد و از صفر تا صد طرز تهيه پيتزا خورشيدي خونگي رو ياد بگيريد.
چطور بپزم:
۱- پيش از هر چيز فر را در دماي ۱۹۰ درجه ي سانتي گراد (۳۷۵ درجه فارنهايت) گرم کنيد.
۲- در يک تابه ي کوچک، با اسپري کمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شود. سپس سوسيسها را که از قبل خرد کرده ايد داخل آن تفت دهيد و مدام هم بزنيد تا تمام قسمت هاي آن ها سرخ شوند.
۳- بعد از حدود ۶ الي ۷ دقيقه تفت دادن سوسيسها، آن ها را داخل کاسه اي بريزيد. سس پيتزا را به سوسيس ها اضافه کنيد و با هم مخلوط کنيد. اجازه دهيد مواد کاملا خنک شوند.
۴- ۲ بسته خمير آماده رول شده را باز کرده و به ۸ مستطيل تقسيم کنيد. هر يک از مستطيل ها را روي تخته پهن کنيد و با آن ها يک دايره به شکل خورشيد بسازيد. به طوري که هر يک از خميرهاي مستطيلي يک شعاع خورشيد را درست کنند. سپس يک کاسه ي گرد به قطر حدود ۱۲ سانتي متر وسط دايره ي خميرها قرار دهيد.
۵- با قاشق مقداري از مخلوط سوسيس و سس را که از قبل آماده کرده ايد روي وسط هر يک از خميرها، نزديک به کاسه، بريزيد.
۶- ژامبون ها را از وسط برش دهيد و مانند تصوير زير، روي سوسيس ها بچينيد.
۷- روي ژامبون ها را با پپروني هاي خرد شده و روي پپروني ها را با پنير (که از وسط نصف کرده ايد)، بپوشانيد.
۸- زماني که هر يک از قسمت ها از مواد پر شد، هر خمير را از لبه ي بيروني به سمت داخل تا کنيد. به طوري که روي سطح مواد کاملا با خمير پوشيده شود. به تصوير زير دقت کنيد:
۹- اين کار را با تمام هشت تکه خمير تکرار کنيد تا تمام پيتزا خورشيدي پوشيده شود.
۱۰- کره را ذوب کنيد و با استفاده از برس مخصوص روي خميرها رومال کنيد. سپس مقداري پنير پارمزان و ادويه ي ايتاليايي روي سطح پيتزا حلقه اي بپاشيد.
۱۱- پيتزا خورشيدي را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه يعني تا زماني که خمير قهوه اي رنگ شده و مواد داخل آن کاملا پخته شوند، داخل فر قرار دهيد.
۱۲- بعد از آن که پيتزا حلقه اي کاملا پخته شد، آن را از فر بيرون آورده و اجازه دهيد به مدت حداقل ۵ تا ۱۰ دقيقه خنک شود.
۱۳- پيتزا خورشيدي را به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد و با سس پيتزاي مخصوص سرو کنيد.