طرز تهيه سالاد لوبيا قرمز
کتاب کاله/ اگر به دنبال سالادي خوش طعم هستيد که هم ساده باشد و هم براي سلامتي مفيد باشد و از خوردن آن احساس عذاب وجدان نداشته باشيد، سالاد لوبيا قرمز بهترين انتخاب است. ترکيبي از لوبيا قرمز با سبزيجات مختلف در کنار سس خردل و زيتون همه مواد غذايي ضروري و مفيد را به بدنتان خواهد رساند. سالادي چند دقيقهاي که پروتئين و فيبر کافي و مورد نياز بدن را فراهم ميکند.
مواد لازم براي تهيه سالاد لوبيا قرمز
کنسرو لوبيا قرمزيک عدد (حدود 500 گرم)
خيار متوسط (خرد شده)يک عدد
گوجه متوسط (خرد شده)يک عدد
ريحان، نعناع يا جعفري (خرد شده)يک و يک چهارم پيمانه
پياز قرمز (خرد شده)يک پيمانه
ليمو ترش بزرگيک عدد
روغن زيتون خالصسه قاشق غذاخوري
سس خردليک قاشق غذاخوري
سير تازه خرد شدهنصف قاشق چايخوري
سماق يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهيه سالاد لوبيا قرمز
مرحله اول
کنسرو لوبيا را باز کنيد. آب آن خالي کنيد و لوبياها را خوب آبکشي کنيد. در يک کاسه متوسط لوبيا، سبزي (ريحان، نعناع يا جعفري)، گوجه و خيار و پياز خرد شده را با هم مخلوط کنيد.
مرحله دوم
در کاسهاي ديگر آب ليمو ترش، روغن زيتون، خردل، سير، سماق و نمک و فلفل را با هم ترکيب کنيد تا سس سالاد درست شود.
مرحله سوم
سس سالاد را روي سالاد بريزيد و خوب بهم بزنيد. در صورت لزوم کمي نمک و فلفل اضافه کنيد. سالاد آماده است، کافي است نيم ساعت تا يک ساعت قبل از سرو در يخچال باشد تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
نکات مربوط به تهيه سالاد لوبيا قرمز
سالاد لوبيا قرمز ميتواند به عنوان يک وعده غذايي محسوب شود چون از نظر ارزش غذايي، غذايي کامل محسوب ميشود.
مي توانيد سالاد را به مقدار بيشتري درست کنيد و در يخچال نگه داريد ولي سس را با آن مخلوط نکنيد. در اين حالت حدود سه تا چهار روز در يخچال باقي ميماند.
مي توانيد لوبياهاي ديگري را هم جايگزين لوبيا قرمز کنيد يا حتي نخود هم ميتواند جايگزين لوبيا باشد. اگر دوست داشتيد چند مدل لوبيا را با هم در سالاد استفاده کنيد. همه چيز به سليقه و ذائقه شما بستگي دارد.
به جاي گوجه خرد شده براي زيبايي سالاد ميتوانيد گوجههاي گيلاسي را جايگزين کنيد.