سیمرغ/ شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید ولی همین که اولین رول رو درست کردید رولتون شکسته و همه کاراتون خراب
شده! برای اینکه این مشکلات دیگه براتون ایجاد نشه آموزش تصویری رول کردن رو قرار دادم .. میتونید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای رو به این صورت رول کنید و خیالتون از بابت شکستن راحت باشه!
1 - اول از همه باید توجه کنید ضخامت کیک رو زیاد نگیرید چون اگه ضخامت کیک زیاد باشه هرچی هم تلاش کنید بازم رولتون میشکنه!پس ضخامت تا حد ممکن کم.
2 - اجازه بدید کیک یا کوکو کامل کامل سرد بشه یعنی اصلا حرارت نداشته باشه.
3 - یه پارچه مناسب آشپزی تهیه کنید( مثل دستگیره نخی )و روی اون رو کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگه مثل پودر نسکافه،شکر،مغز و ...بپوشونید اگرم کوکو هست سعی کنید یا آرد بریزید یا مغز گردو.
4 - کیک رو که سرد شده مستقیم از قالب برگردونید روی پارچه.
5 - دقت کنید با خود پارچه کیک رو رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیره.
6 - حالا رولت رو با پارچه توی یخچال بذارید حدود 2ساعت اجازه بدید استراحت کنه.
7 - بعد از گذشت زمان کیک رو خارج کنید و بازش کنید حالا بینش هرچی می خواید بریزید. کیک رو این بار بدون پارچه رول کنید و توی یخچال بذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدید و ازش استفاده کنید.
نکات :
_ اگر کیکتون خیلی ضخیم شده بود و به نشکستنش امیدی نداشتید یه مقدار آب داغ و ژلاتین رو مخلوط کنید و با ابپاش روی کیک بریزید و بعد کیک رو رول
کنید اینجوری ممکنه نشکنه!البته فقط ممکنه!
_ اگر میخواید رولتون کاکائویی بشه بعد از اینکه رول آماده شد اونو روی یه توری بذارید و روش کاکائو آب شده کاملا سرد بریزید و بعد دوباره بذارید توی یخچال تا خنک بشه.
_ بهتره بین رولهای کوکویی لایه ماست خامه ای قرار بدید تا هم محکم پیچیده بشن هم خوشمزه تر بشن!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar