با چند نکته ساده خورشت قيمه را خوشمزه تر بپزيد

نمناک/ براي اينکه بتوانيد يک خورش قيمه خوشمزه و خوش رنگ تهيه کنيد بايد نکات تهيه اين غذاي خوشمزه را به خوبي بدونيد پس با نمناک همراه باشيد تا نکات تهيه قيمه خانگي را به شما آموزش دهيم.
انتخاب ظرف مناسب:
اگر مي خواهيد خورش قيمه خوشمزه داشته باشيد آن را در قابلمه مسي بپزيد چون مزه خورش را عوض نمي کند.
آماده سازي مواد اوليه:
1- لپه را قبل از اينکه استفاده کنيد مدتي در آب بگذاريد تا خيس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنيد.
2-اگر تمايل داشتيد که لپه را تفت دهيد حتما آن را با گوشت تفت دهيد و سپس در قابلمه بپزيد.(اين کار براي خوشمزه شدن خورشت توصيه مي شود)
3-گوشت را با پياز تفت دهيد تا بوي زهم آن گرفته شود.
4-از خلال سيب زمني که خودتان سرخ کرده ايد استفاده کنيد و سعي کنيد از خلال هاي آماده استفاده نکنيد.
نکات ريز تهيه خورش قيمه:
1- اگر تمايل داريد خورش قيمه مقداري ترش مزه باشد از ليمو عماني به جاي آبليمو استفاده کنيد.(ليمو عماني را چند سوراخ ريز کنيد و سپس اضافه کنيد)
2-ليمو عماني را در 20 دقيقه آخر پخت به خورش اضافه کنيد.
3-براي اينکه خورشت مزه عالي داشته باشد حتما يک قاشق پودر دارچين به خورشت اضافه کنيد.
4-اگر تمايل داشتيد از آب قلم نيز استفاده کنيد چون خورشت را خوشمزه و پر خاصيت مي کند.
5-از گوشت گوسفندي همراه با استخوان استفاده کنيد.