نماد آخرین خبر

آموزش پاک کردن و پخت سيرابي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
آموزش پاک کردن و پخت سيرابي

بيتوته/ سيرابي يکي از مقوي ترين غذاهايي است که از قديم در ايران باب بوده است. اگر سيرابي تميز شده شود بعد از پخت بسيار خوشمزه مي شود. و اگر تميز شسته نشود اصلا خوشمزه نمي شود. در ادامه يکي از بهترين و ساده ترين روش هاي پاک کردن سيرابي و شيردان را آموزش داده ايم.
براي تميز کردن سيرابي، ابتدا آن را برش بزنيد تا به شکل پوست صافي در بيايد تا به راحتي بتواني آن را تميز کنيد. اجازه بدهيد آب جوش بيايد، سپس آب جوش را داخل قابلمه اي که سيرابي داخل آن جا مي شود بريزيد سيرابي را سريع داخل آب جوش قرار بدهيد به صورتي که تمام قسمت هاي سيرابي آب جوش باشد بعد از گذشت 1-2 دقيقه سيرابي را از داخل آب جوش بيرون بياوريد و با چاقو روي آن بکشيد تا پرزهاي سيرابي کنده شود. اگر قسمت هايي از آن باقي ماند باز داخل آب جوش قرار بدهيد و باز با چاقو روي آن بکشيد تا کاملا سفيد و تميز شود.
بعد از اينکه روي سيرابي تميز شد به سراغ داخل آن برويد، براي شستن داخل سيرابي بايد زير شير آب اين کار را انجام بدهيد به اين صورت که آب را کم باز کنيد و روي پوست داخل آن دست بکشيد. تمام ضايعات و کثيفي هاي آن را جدا کنيد. به صورتي که سفيد و تميز شود.
در اکثر مواقع سيرابي را با شيردان بفروش مي رسانند. براي تميز کردن شيردان از يک طرف آن را برش بزنيد و تمام کثيفي هاي آن را دور بريزيد و زير آب آن ها را بشوييد داخل شيردان به صورت لايه لايه مي باشد با دست لايه ها را تکان بدهيد و تمام اطراف آن را تميز بشوييد. بين آن ها کثيفي باقي نماند و بيرون آن را هم زير آب کاملا تميز بشوييد.
اگر سيرابي و شيردان تميز شسته نشود هنگام پخته شدن بو و مزه ي بدي مي گيرد.
بعد از شستن سيرابي مي توانيد آن را داخل نايلون فريزري بگذاريد و در فريزر نگهداري کنيد و در زمان مورد نظر آن را بپزيد.

چطور بپزم:
براي پخت سيرابي ابتدا آن را داخل آب قرار بدهيد و اجازه بدهيد چند دقيقه داخل آب بجوشد سپس آب آن را خالي کنيد و داخل زودپز يک عدد پياز را نگيني خرد کنيد و با کمي روغن تفت بدهيد زماني که پيازها سبک شدند سيرابي را به آن ها اضافه کنيد و بعد آب جوش و نمک و فلفل سياه و زردچوبه به آن اضافه کنيد دقت کنيد آب آن کم نباشد زيرا حدود 2-3 ساعت به آن اجازه بدهيد تا به آرامي بپزد. و بعد از اين زمان آن را تست کنيد اگر پخته بود نمک آن را بچشيد اگر لازم بود باز به آن نمک اضافه کنيد. اگر نپخته بود باز به آن اجازه بدهيد تا بپزد. مدت زمان پخت با هم متفاوت است.
بعد از پخت سيرابي ها را خرد کنيد و با ليموترش تازه نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره