شيريني نوستالژيک پاپيوني را در خانه بپزيد
بيتوته/ چي لازم دارم:
سفيده تخم مرغ 2 عدد
پودر پسته يک چهارم پيمانه
پودر قند يک دوم پيمانه
خمير هزارلا 1 کيلوگرم
چطور بپزم:
خمير هزارلا را به قطر 1 سانتيمتر باز کرده و نوارهايي به ابعاد 2 سانتيمتر در 6 تا 8 سانتيمتر ببريد. وسط آن را پيچ داده و کمي سفيده بزنيد تا به هم بچسبد.
سپس در سيني فر چيده و در فري که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم کرده ايد به مدت 15 دقيقه (در طبقه وسط فر) قرار دهيد.
بعد از پختن و سرد شدن روي آن کمي پودر قند يا شکر درشت بپاشيد يا اين که مي توانيد بعد از پخت مقداري شربت روي آن بريزيد و کمي پودر پسته بپاشيد.