کوکپد/ مواد لازم
1 پیمانه نشاسته
1 قاشق غذاخوری سر صاف پودر زنجبیل یا(زعفران)
2/5 پیمانه آب
نوک قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق غذاخوری سرصاف پودر ژلاتین
1/3 پیمانه آب
1/5 پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ
1 قاشق غذاخوری کره یا(روغن مایع)
1 مشت پسته
پودر نارگیل به مقدار لازم
مراحل
یک پیمانه نشاسته+ یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر زنجبیل 
۲/۵ پیمانه آب + نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه و مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود 
۲ قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین را با ۱/۳ پیمانه اب مخلوط کنید و کنار بگذارید
 حالا مخلوط نشاسته رو روی حرارت کم بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که کمی غلیظ شود 
بعد سریع ۱/۵ پیمانه شکر اضافه و سریع مخلوط می کنیم حرارت رو بیشتر کنید (حرارت متوسط رو به پایین باشد) 
۱ قاشق غذاخوری زعفران اضافه کنید همچنان هم بزنید 
کمی که غلیظ شد ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط می کنیم
 یک قاشق کره یا (روغن مایع)را اضافه و همچنان هم بزنید حدود ۴۵ دقیقه طول میکشه 
بعد یه مشت پسته اضافه کنید و حرارت خاموش کنید، یه ظرف مکعبی شکل رو کمی چرب کنید و نایلون بگذارید روی نایلون رو هم چرب کنید، مواد رو ریخته و با دستکش چرب شده صاف کنید و دو سه ساعت در یخچال بگذارید 
بعد از قالب خارج و برش بزنیدو به ارد آغشته کنید می تونید به جای آرد از پودر نارگیل استفاده کنید، نوش جان🌹 
🔴تو قالبهای سیلیکونی شکلات هم میشه ریخت🔴 به جای پسته می تونید از مغزیجات دیگه هم استفاده کنید مثل بادام هندی ، بادام زمینی، گردو یا فندوق و بادام و ۰۰۰۰🔴شکر دستور رو اصلا کم نکید🔴 در ظرف در بسته در محیط تا یک هفته ماندگاری داره🔴 بجای زنجبیل می تونید از زعفران غلیظ یا وانیل یا اسانس میوه ای استفاده کنید تا طعمش میوه ای بشه🔴می تونید بجای آب از اب میوه استفاده کنید مثل آب پرتقال

🔴نکته: در مرحله اول که نشاسته پخته میشه قبل از اضافه کردن شکر باید حرارت خیلی کم باشه و مدام هم بخوره که نشاسته یهویی سفت نشه و خیلی آروم و یکدست به غلظت برسه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar