لوکوم ترکيه هله هوله اي خانگي و خوشمزه
کوکپد/ مواد لازم
1 پيمانه نشاسته
1 قاشق غذاخوري سر صاف پودر زنجبيل يا(زعفران)
2/5 پيمانه آب
نوک قاشق چايخوري وانيل
2 قاشق غذاخوري سرصاف پودر ژلاتين
1/3 پيمانه آب
1/5 پيمانه شکر
1 قاشق غذاخوري زعفران غليظ
1 قاشق غذاخوري کره يا(روغن مايع)
1 مشت پسته
پودر نارگيل به مقدار لازم
مراحل
يک پيمانه نشاسته+ يک قاشق غذاخوري سر صاف پودر زنجبيل
۲/۵ پيمانه آب + نوک قاشق چايخوري وانيل را اضافه و مخلوط مي کنيم تا نشاسته حل شود
۲ قاشق غذاخوري سر صاف پودر ژلاتين را با ۱/۳ پيمانه اب مخلوط کنيد و کنار بگذاريد
حالا مخلوط نشاسته رو روي حرارت کم بزاريد و مدام هم بزنيد تا وقتي که کمي غليظ شود
بعد سريع ۱/۵ پيمانه شکر اضافه و سريع مخلوط مي کنيم حرارت رو بيشتر کنيد (حرارت متوسط رو به پايين باشد)
۱ قاشق غذاخوري زعفران اضافه کنيد همچنان هم بزنيد
کمي که غليظ شد ژلاتين را اضافه و خوب مخلوط مي کنيم
يک قاشق کره يا (روغن مايع)را اضافه و همچنان هم بزنيد حدود ۴۵ دقيقه طول ميکشه
بعد يه مشت پسته اضافه کنيد و حرارت خاموش کنيد، يه ظرف مکعبي شکل رو کمي چرب کنيد و نايلون بگذاريد روي نايلون رو هم چرب کنيد، مواد رو ريخته و با دستکش چرب شده صاف کنيد و دو سه ساعت در يخچال بگذاريد
بعد از قالب خارج و برش بزنيدو به ارد آغشته کنيد مي تونيد به جاي آرد از پودر نارگيل استفاده کنيد، نوش جان🌹
🔴تو قالبهاي سيليکوني شکلات هم ميشه ريخت🔴 به جاي پسته مي تونيد از مغزيجات ديگه هم استفاده کنيد مثل بادام هندي ، بادام زميني، گردو يا فندوق و بادام و ۰۰۰۰🔴شکر دستور رو اصلا کم نکيد🔴 در ظرف در بسته در محيط تا يک هفته ماندگاري داره🔴 بجاي زنجبيل مي تونيد از زعفران غليظ يا وانيل يا اسانس ميوه اي استفاده کنيد تا طعمش ميوه اي بشه🔴مي تونيد بجاي آب از اب ميوه استفاده کنيد مثل آب پرتقال
🔴نکته: در مرحله اول که نشاسته پخته ميشه قبل از اضافه کردن شکر بايد حرارت خيلي کم باشه و مدام هم بخوره که نشاسته يهويي سفت نشه و خيلي آروم و يکدست به غلظت برسه