کوکپد/ مواد لازم
بادمجان قلمی
بامیه
سیر چند حبه
پیاز متوسط
گوجه فرنگی
زرشک
روغن زیتون
ادویه دلخواه
پودرسیر، تخم گشنیز،زردچوبه،نمک، پاپریکا
زعفران غلیظ
مراحل
بادمجان را خوب شسته سپس بدون جدا کردن سر آنها، برش های عمودی ایجاد کرده و در ظرف آب جوش و نمک برای پنج الی ده دقیقه قرار داده تا نرم شده و آب سیاه آنها خارج شده. 
سپس آب اضافی آنها را گرفته با روغن زیتون و ادویه های گفته شده یا دلخواه طعم دار کرده و روی تابه گریل یا فر برای بیست دقیقه میپزیم.
در تابه ای دیگر پیاز خلال شده با سیر خرد شده را در کمی روغن زیتون تفت داده سپس بامیه ها را افزوده، اد‌ویه دلخواه و زعفران را اضافه کرده (در صورت تمایل کمی رب حل شده در آب هم میتوان افزود) سپس با شعله کم برای نیم ساعت میپزیم و در آخر زرشک را افزوده.
گوجه فرنگی را اسلایس متوسط زده، روی تابه گریل یا سینی فر چیده، نمک و ادویه دلخواه را افزوده، کمی روغن زیتون اسپری کرده و گریل میکنیم.
خوراک را میتوان در کنار برنج زعفرانی یا نان تست سرو کنیم... نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar