نماد آخرین خبر

تهيه رب گوجه‌فرنگي در خانه؛ تجربه‌اي تکرارنشدني

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تهيه رب گوجه‌فرنگي در خانه؛ تجربه‌اي تکرارنشدني

ايرنا/ فقط کافي است يک بار در خانه رب گوجه فرنگي درست کنيد تا ديگر بيخيال رب‌هاي کارخانه‌اي شويد.

مواد لازم:
نمک: ۴۰ گرم
آب: ۲ کيلوگرم
روغن مايع: ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگي: ۱۰ کيلوگرم
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا گوجه‌فرنگي‌ها را بشوييد و بعد از اينکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنيد و در قابلمه‌اي متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهيد.
۲. گاز را روشن و صبر مي‌کنيم تا آب گوجه‌فرنگي‌ها در بيايد و به جوش بيايد. در اين حالت پوست گوجه‌فرنگي‌ها خيلي راحت جدا مي‌شود.
۳. بعد از اينکه گوجه‌ها نرم شدند، زير قابلمه را خاموش مي‌کنيم و يک توري با سوراخ‌هاي ريز را آماده مي‌کنيم.
۴. سپس گوجه‌ها را از توري رد مي‌کنيم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.
۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد. وقتي جوش آمد ننمک را اضافه مي‌کنيم و صبر مي‌کنيم تا رب به غلظت کافي برسد.
۶. سپس زير گاز را خاموش مي‌کنيم و وقتي خنک شد آن را در قالب‌هاي مورد نظر مي‌ريزيم و فريز مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره