کوکپد/ مواد لازم 
انبه کال بدون هسته
سرکه سفید
روغن زیتون
سیر و زنجبیل تازه
مراحل
ترشی انبه با روغن زیتون 2 کیلو انبه را خلالی خورد کرده به آن نمک و زرده چوبه به اندازه کافی زده خوب مخلوط کنید بعد آن را در سبد انداخته تقریبا یک روز بزارید بمونه در قابلمه ایی یک لیوان ونیم تقریبا روغن زیتون بریزید کمی که گرم شد ادویه ترشی انبه که شامل دانه شمبلیله و سیاه دانه و تخم خردل و گیشنیز هستش قبلا آنها را جدا کمی بو داده با کمی فلفل قرمز در آسیاب برقی نرمش میکنیم حالا این ادویه را به روغن اضافه کنید حدود 1تا 1/5قاشق غذاخوری کمی تفت دهید
 اینجا اگه میخواید با رب گوجه باشه دو قاشق غذاخوری اضلفه کنید اگه دوست ندارین هم نریزین بعد انبه را اضاف کرده خوب تفتش دهید بعد سیر و زنجبیل تازه که رنده شده اضاقه کنید حالا نصف لیوان سرکه بریزید خوب که مخلوط شد حرات را خاموش کرده سرد که شد در شیشه تمیز بریزید با پشت قاشق فشار بدید تا روغن روی ترشی بیاد بالا حتما باید رویش روغن باشه اگه روغنش کم بود اضافه کنید وگرنه کپک میزنه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar