نماد آخرین خبر

ميز اردور/ صفر تا صد تهيه ترشي انبه

منبع
کوکپد
بروزرسانی
ميز اردور/ صفر تا صد تهيه ترشي انبه

کوکپد/ مواد لازم 
انبه کال بدون هسته
سرکه سفيد
روغن زيتون
سير و زنجبيل تازه
مراحل

ترشي انبه با روغن زيتون 2 کيلو انبه را خلالي خورد کرده به آن نمک و زرده چوبه به اندازه کافي زده خوب مخلوط کنيد بعد آن را در سبد انداخته تقريبا يک روز بزاريد بمونه در قابلمه ايي يک ليوان ونيم تقريبا روغن زيتون بريزيد کمي که گرم شد ادويه ترشي انبه که شامل دانه شمبليله و سياه دانه و تخم خردل و گيشنيز هستش قبلا آنها را جدا کمي بو داده با کمي فلفل قرمز در آسياب برقي نرمش ميکنيم حالا اين ادويه را به روغن اضافه کنيد حدود 1تا 1/5قاشق غذاخوري کمي تفت دهيد
 اينجا اگه ميخوايد با رب گوجه باشه دو قاشق غذاخوري اضلفه کنيد اگه دوست ندارين هم نريزين بعد انبه را اضاف کرده خوب تفتش دهيد بعد سير و زنجبيل تازه که رنده شده اضاقه کنيد حالا نصف ليوان سرکه بريزيد خوب که مخلوط شد حرات را خاموش کرده سرد که شد در شيشه تميز بريزيد با پشت قاشق فشار بديد تا روغن روي ترشي بياد بالا حتما بايد رويش روغن باشه اگه روغنش کم بود اضافه کنيد وگرنه کپک ميزنه

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره