برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ طرز تهيه سس اسپانيول

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه سس اسپانيول

کتاب کاله/ سس اسپانيول يک سس قهوه‌اي رنگ کلاسيک است که به‌طور معمول از عصاره گوشت، آرد تفت داده و گوجه فرنگي تهيه و با حرارت غليظ مي‌شود. با توجه به اين‌که اين سس در اصل فرانسوي است و به گفته آلن ديويدسون اين اسم هيچ ارتباطي با اسپانيا ندارد و ريشه‌هاي اين سس را بايد در تاريخ آشپزي فرانسه جستجو کرد. اسپانيول طعمي قوي دارد و آن را هرگز به‌صورت خالص سرو نمي‌کنند و بيشتر پايه‌اي براي سس‌هاو غذاهاي ديگر است. در ادامه طرز تهيه اين سس کلاسيک را به شما آموزش مي‌دهيم.

مواد لازم براي تهيه سس اسپانيول
هويج کوچک (خرد شده)يک عدد
پياز متوسط (خرد شده)يک عدد
کره بدون نمکيک چهارم فنجان

آرديک چهارم فنجان
عصاره داغ گوشت قرمزچهار فنجان
پوره گوجه فرنگي يک چهارم فنجان
سير (خرد شده)سه حبه
ساقه کرفس ( خرد شده)يک عدد
پودر فلفل سياه يک دوم قاشق چاي‌خوري
برگ بو يک عدد
طرز تهيه سس اسپانيول
مرحله اول
هويج و پياز خرد شده را به همراه کره در يک قابلمه بزرگ بريزيد و تفت بدهيد، حدود شش تا هشت دقيقه براي سرخ کردن آن‌ها کافي‌ است. سپس آرد را به قابلمه اضافه کنيد و به مدت شش تا 10 دقيقه تفت بدهيد تا کاملا قهوه‌اي رنگ شود.
مرحله دوم
حالا مي‌توانيد آب‌گوشت گرم را به مواد بيفزاييد، در اين مرحله با سرعت مواد را هم بزنيد تا آرد‌ها گوله نشوند و مايعي يکدست داشته باشيد.

مرحله سوم
سپس پوره گوجه فرنگي، سير، کرفس، فلفل سياه و برگ بو را اضافه کنيد و زمان دهيد تا مواد به‌جوش بيايد. پس از چند دقيقه، دماي گاز را کم کرده تا مواد به آرامي بجوشند و از حجم آن‌ کم شود. صبر کنيد تا مايع بخار شده و غليظ شود و در نهايت سه فنجان از آن باقي بماند. براي اين مرحله 45 دقيقه زمان نياز داريد.
مرحله چهارم
در آخر، سس اسپانيول را از يک آبکش ريز رد کنيد تا مواد جامد آن جدا شوند و سس خالص باقي بماند.
چند نکته
سس را بايد دست‌کم يک‌روز پيش از سرو آماده کنيد تا کاملا خنک و جا افتاده باشد.
اين سس بوي تندي دارد و ممکن است در طي طبخ آن اذيت شويد، پس حتما در فضايي آن را تهيه کنيد که گردش هواي خوبي دارد.
شما مي‌توانيد از مقدار کمي شکر قهوه‌اي در اين سس استفاده کنيد.
منبع: epicurious

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره