ستاره/ طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک بسیار آسان و راحت است و استفاده از سبزی خشک باعث می‌شود شما در زمان صرفه جویی کنید و دیگر دغدغه‌ی خرید سبزی تازه و پاک کردن آن را نداشته باشید. شما می‌توانید برای تهیه آن، سبزی کوکو یعنی تره، جعفری، گشنیز، شوید تازه را  تهیه، تمیز و پاک کنید و آن‌ها را خشک کنید و یا بسته‌های سبزی کوکو خشک را از بازار بخرید. با هم آموزش مرحله به مرحله این کوکو سبزی را می‌خوانیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک در خانه
سبزی خشک کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
سیر رنده شده۱ قاشق مربا خوری
زرشک و گردو در صورت تمایل
نمک، فلفل سیاه، پودر زرچوبه به مقدار لازم
 
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک خانگی
ابتدا باید سبزی کوکو را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در ظرفی پر از آب گرم بریزید تا خیس بخورد. بعد از خیس خوردن سبزی آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
نکته: این مرحله برای این است که سبزی‌ها نرم شوند و به صورت گلوله گلوله در نیایند. اگر سبزی خشک را از فریزر در می‌آورید بهتر است ابتدا آب اضافی مربوط به آب شدن یخ‌ها را بگیرید و سپس در آب گرم قرار دهید تا سبزی‌ها نرم شوند.
در یک ظرف کوچک تخم‌ مرغ‌ها را شکسته و سبزی کوکو  و تخم مرغ‌ها را به خوبی هم بزنید و مخلوط نمایید تا زمانی که پف کند.
نکته: برای اینکه از سالم بودن تخم‌مرغ‌ها به خصوص در فصل تابستان، اطمینان پیدا کنید می‌توانید تخم مرغ‌ها را جدا جدا در ظرفی بشکانید و سپس آن‌ها را به موادتان اضافه کنید.
در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شوند.
نکته: برای خوش طعم شدن کوکو سبزی می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل ادویه کاری یا زعفران دم کرده هم استفاده کنید. زعفران طعم شیرین و عطری بی‌نظیر به غذایتان می‌دهد.
در بسیاری از رسپی‌ها برای خوش‌طعم شدن کوکو سبزی، نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو خرد شده اضافه می‌کنند تا طعم ترشی به آن بدهند. گردو هم برای این است که طبع گرمی دارد و طبع سرد کوکو را خنثی می‌کند.
در انتها ماهیتابه‌ای با سایز مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید. کمی روغن در آن بریزید تا چرب شود و زیر شعله را روشن بگذارید تا روغن کاملا داغ شود.
نکته: توجه کنید که حتما قبل از اینکه مواد را داخل ماهیتابه بریزید از داغ بودن روغن مطمئن شوید تا کوکو به کف ماهیتابه نچسبد و موقع برگرداندن کوکو، خرد نشود.
مواد را کف ماهیتابه بریزید و آن را با ته کف‌گیر یا قاشقی بزرگ صاف کنید. کمی که گذشت درب ظرف را بگذارید و زیر شعله گاز را کم کنید تا کوکو مغز پخت شود.
بعد از اینکه حس کردید کوکو سبزی خوب مغز پخت شده است درب ماهیتابه را بردارید، حرارت شعله را زیاد کنید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم برشته شود.
حالا کوکو سبزی شما آماده‌ی سرو است. برای تزیین ظرفتان می‌توانید روی کوکو سبزی زرشک، گردو و یا سبزی‌هایی مثل گشنیز یا جعفری بگذارید.
 
نکاتی برای تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک خوشمزه
برای طبخ کوکو سبزی می‌توانید از فر هم استفاده کنید. در صورت استفاده از فر،  فر را از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و کوکو را در ظرفی نسوز مثل پیرکس به مدت ۴۰ دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود.
می‌توانید به جای ادویه‌های معمول از پودر دارچین و ادویه کاری و یا برای تند شدن کوکو از فلفل قرمز هم استفاده کنید.
اگر داخل موادتان از زرشک استفاده کرده‌اید توجه کنید که زرشک باید خیسانده شده و سپس آب آن کاملا گرفته شود.
ترکیب و نسبت سبزی کوکو سبزی بسیار مهم است و باید رعایت شود. برای مثال اگر سبزی شوید زیاد باشد باعث ایجاد یک مزه شیرین و شل شدن مواد کوکو می‌شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar