اطلاعات/ جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار شمال کشور است که طعمی ترد و لذیذ دارد و تهیه آن را در خانه به شما پیشنهاد می‌کنیم. ‏
چی لازم دارم:
پیاز بزرگ ‏۱ عدد
مغز گردو ‏۸ عدد
فیله مرغ ‏۶۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
رب انار ‏۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
ماست پر چرب ‏۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ‏۱ قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
فیله مرغ را به صورت مربعی خرد کنید. پیاز را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس گردو را آسیاب کرده و به آن بیفزایید. ماست، زعفران، روغن مایع، نمک و فلفل و رب انار را اضافه کنید و تکه‌های مرغ را در این ترکیب بریزید. در صورت تمایل می‌توانید سبزی‌های معطر هم به این ترکیب بیفزایید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و تمام تکه‌های گوشت مرغ را پوشش دهند. روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ طعم دار شود‎.‎‏ سپس تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. اگر می‌خواهید کباب را در تابه درست کنید از سیخ چوبی استفاده کنید و سیخ‌ها را ته یک تابه که از قبل آن را چرب کرده‌اید قرار داده، در تابه را بگذارید و روی شعله مناسب بپزید.‏
نکته:
در صورت تمایل می‌توانید در مایه جوجه ترش، از آب نارنج یا قوام نارنج هم استفاده کنید تا جوجه‌ها طعمی ترش‌تر بگیرند.‏

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar