ایران کوک/ اگر در خانه فر و مایکروفر ندارید، نگران پختن کیک نباشید. با دستوری که در ادامه می‌خوانید می‌توانید به سادگی کیک‌های فنجانی قابلمه‌ای بپزید و از طعم آنها لذت ببرید.‏
چی لازم دارم:
تخم مرغ ‏ ‏۱ عدد
شکر یک سوم لیوان
وانیل ‏ یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد ‏ دو سوم لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق
شیر ‏ ۵ قاشق‏
روغن مایع ‏ ۳ قاشق
چطور بپزم:
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا حدی که کرمی رنگ و حجیم شود. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید. در نهایت مخلوط الک شده آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را بیفزایید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یک دست شود. داخل فنجان‌ها را با روغن مایع چرب کنید و حدود نصف فنجان‌ها از مایه کیک پر کنید. درون قابلمه‌ای آب بریزید به طوری که نصف ارتفاع فنجان‌ها را آب بگیرد. اجازه دهید آب روی حرارت ملایم به جوش‌ آید سپس فنجان‌ها رادر قابلمه چیده و در قابلمه را همراه دمکنی بگذارید. کیک‌های شما بعد از ۲۵ دقیقه آماده بیرون آمدن از قابلمه هستند. پس از خنک شدن، کیک‌ها را سرو کنید.‏

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar