نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي ملل/ هات داگ پنيري براي عاشقان فست فود

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
غذاي ملل/ هات داگ پنيري براي عاشقان فست فود

ايران کوک/ چي لازم دارم:
هات داگ 2 عدد
قارچ 3 عدد
فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد کوچک
پنير پيتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل سياه و فلفل پاپريکا به مقدار لازم

چطور بپزم:
هات داگ پنيري جز غذاهاي ساندويچي به شمار ميره و خب با اين تفسير بچه ها عاشقش هستند. اين فست فود به خاطر شکل جذاب و پنير فراوانش محبوبيت زيادي داره. حالا اگه در کنارش سس قارچ هم باشه که ديگه هيچ کس نمي تونه ازش بگذره. ميشه گفت هات داگ هم مثل تمام غذاهاي فست فود ضرر داره. چون به هر حال پنير پيتزا چربي بالايي داره. از طرفي هات داگ بايد سرخ بشه. اما در کل با وجود تمام مضراتش باز بچه ها و حتي بزرگترا دوستش دارند و معمولا هر وقت قراره غذاي بيرون خورده بشه قطعا هات داگ هم جز ليست هست. 
حالا که نميشه از خير اين خوشمزه جذاب پر چربي گذشت بهترين کار اينه که دست به کار بشيد و خودتون اون رو توي خونه آماده کنيد. اينطوري حداقل کنترل مواد اوليه رو در دست داريد. مي تونيد مقدار اونها رو بر اساس سليقه خودتون تغيير بديد. اصلا هم فکر نکنيد کار سختيه!!. چون اينطور نيست. شما مي تونيد به راحتي آب خوردن توي خونه هات داگ پنيري درست کرده و افراد خانواده رو خوشحال کنيد. فقط کافيه با ما همراه باشيد تا دستور پخت اين غذا رو به همراه نکات لازمش به طور کامل ياد بگيريد. ضمنا خبر خوب اين که توي اين دستور نيازي به فر نداريد.  
1- قارچ ها را به خوبي شسته و سپس به شکل ورقه هاي نازک خرد کنيد. 
2- مقداري کره يا روغن داخل تابه بريزيد و وقتي که گرم شد قارچ را به آن اضافه کنيد. شعله را کمي زياد کنيد تا قارچ ها سريع تر آب خود را پس داده و کمتر سياه شوند. فلفل دلمه اي را نيز داخل تابه بريزيد.
3- وقتي قارچ و فلفل به اندازه کافي تفت خوردند مقداري نمک، آويشن، فلفل سياه و فلفل پاپريکا به آن زده و شعله را خاموش کنيد. 
4- در ادامه پخت هات داگ پنيري به سراغ سوسيس ها رفته و با چاقو بر روي آنها برش هايي اريب و عميق ايجاد کنيد. اما مراقب باشيد چاقو تا انتها نرفته و هات داگ تکه تکه نشود. 
5- هات داگ برش خورده را در روغن داغ بيندازيد تا سرخ شوند. درب تابه را بگذاريد و شعله را کم کنيد تا کامل مغز پخت شوند. همچنين بعد از چند دقيقه آنها را زير و رو کنيد تا هر دو طرف کامل سرخ شود. در پايان هات داگ را از روغن خارج کرده و روي حوله کاغذي بگذاريد تا هم خنک شده و هم روغن اضافه آن گرفته شود.
6- يک تابه مستطيل شکل يا گرد با اندازه مناسب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به خوبي گرم شود. اين تابه قرار است نقش فر را براي شما داشته باشد. 
7-  نان هاي مخصوص هات داگ را از قسمت بالا ( بر خلاف هميشه که معمولا نان را از سمت پهلو برش مي زنند.)، يعني سمت قهوه اي رنگ و برشته، برش زده و خمير داخل آن را خالي کنيد.
8- حال يک لايه قارچ داخل نان ريخته و هات داگ را روي آن قرار دهيد و به خوبي با دست فيکس کنيد. سپس به مقدار دلخواه پنير پارمزان روي آن بريزيد. سعي کنيد طوري پنيرها را جا بدهيد که از نان بيرون نريزند.البته مي توانيد اول هات داگ و بعد قارچ را داخل نان بگذاريد.
9- داخل تابه گرم شده يک پايه فلزي قرار داده و ساندويچ هاي آماده شده را روي آن قرار دهيد. وقتي پنير آب شد هات داگ پنيري شما به همين خوشمزگي آماده است. به همراه سس خردل يا گوجه، سبزيجات تازه و داغِ داغ نوش جان کنيد. 

نکات کليدي براي تهيه هات داگ پنيري 
– اگر مي خواهيد ساندويچ رژيمي باشد هات داگ را به سيخ زده و کباب کنيد. همچنين قارچ را نيز به جاي تفت دادن به مدت 3 دقيقه در آب جوشانده و آبکش کنيد. با اين روش نيز طعم خوبي دارد. 
– مي توانيد به سس قارچ يک قاشق غذاخوري رب نيز اضافه کنيد.
– اگر نان مخصوص هات داگ نداريد نگران نباشيد.! از نان باگت معمولي استفاده کنيد. فقط هات داگ را به اندازه طول نان برش بزنيد. 
– ساندويچ هات داگ پنيري بدون قارچ وفلفل نيز قابل تهيه است. 
– اگر دوست داشته باشيد مي توانيد از مواد ديگري همچون پياز سرخ شده نيز در اين ساندويچ استفاده کنيد، مثل دستور ساندويچ هات داگ با سس پياز.
– براي پايه فلزي مي توانيد از قالب هاي استيل شيريني نخودي استفاده کنيد. فقط مهم آن است که ساندويچ مستقيم در ماهيتابه قرار نگيرد. 


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره