ناهار/ خوراک مرغ و اسفناج؛ مغذي و ساده

برترين ها/ خوراک مرغ با اسفناج يک غذاي ساده، مغذي و خوش طعم است. اين يک دستورالعمل کامل و درست است که يک ناهار عالي را به شما ميدهد. اين غذا خودش به تنهايي خوشمزه و سير کننده است، اما ميتوانيد آن را با برنج و يا نان هم سرو کنيد.
اين دستورالعمل ترکيب شگفت انگيزي از مرغ سرخ شده است. سس گوجه و اسفناج نرم که با کمي نمک و فلفل سياه، طعمي ملايم پيدا کرده است. اين يک نوع غذاي ظاهرا سنتي با ترکيبي ساده است. اين غذا خودش به تنهايي کامل است، اما اگر با برنج، پاستا يا گِمنه همراه شود، عالي خواهد بود.
مراحل درست کردن اين مرغ و اسفناج با اسفناج بسيار آسان است. مقداري روغن را در ماهيتابه گرم کنيد، مرغ را اضافه کنيد و با مقداري نمک و فلفل سياه مزهدار کنيد. مرغ را تا زماني که قهوهاي شود، سرخ کنيد. سس گوجه را بريزيد و کمي بپزيد. اسفناج را اضافه کنيد و تا زماني که نرم شود، بپزيد. يک يا دو اين کار را انجام دهيد. بعد از اينکه اسفناج تفت خورد، آماده است.
اين دستورالعمل بسيار قابل انعطاف است، ميتوانيد اسفناج را کمتر يا بيشتر کنيد و همينطور مرغ را هم به همين صورت. همچنين از کيل به جاي اسفناج استفاده کنيد. اين سبزي هم به همان ميزان خوب است. البته به اين معنا نيست که با مواد تشکيل دهنده زياد، آن را سنگين کنيد به همين دليل فقط از نمک و فلفل سياه استفاده ميشود، البته در صورت دلخواه ميتوانيد ادويههاي بيشتري استفاده کنيد. هر تغييري که ميخواهيد بدهيد، اما سس گوجهفرنگي را فراموش نکنيد، وجود اين سس براي يکدست کردن غذا، ضروري است.
چي لازم دارم:
ران مرغ بدون استخوان: ۱/۲ کيلوگرم
اسفناج کوچک: ۱/۲ کيلوگرم
پياز: ۱ عدد، نگيني شده
سس گوجه: ۱ پيمانه
نمک: ۱ قاشق چايخوري
روغن: ۱ قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
۱. روغن را در ماهيتابه و روي حرارت بالا گرم کنيد تا زماني که به جلز و ولز بيفتد. پيازها را اضافه کرده و تفت دهيد تا زماني که تغيير رنگ دهند و کمي تيره شوند.
۲. مرغ را به تکههاي کوچک تقسيم کرده و به ماهيتابه بيفزاييد. آنها را با نمک و فلفل مزهدار کنيد. سپس تفت دهيد تا زماني که سرخ شده و قهوهاي شوند.
۳. سس گوجه را ريخته و به مدت ۵ دقيقه ديگر بپزيد.
۵. بيبي اسفناج يا همان اسفناجهاي جوان را بدون خرد کردن داخل ماهيتابه بريزيد و حدود ۱ تا ۲ دقيقه يعني تا زماني که نرم شوند، تفت دهيد.
۶. پس از اين زمان، بلافاصله از روي حرارت برداريد.
۷. آن را با برنج، گمنه، کينوا و يا حتي نان سرو کنيد.
نکات مهم
بيبي اسفناج يا اسفناج جوان خيلي نرم است و سريع ميپزد بنابراين نبايد آن را زياد روي گاز بگذاريد. همينکه پژمرده و نرم شد آن را از روي گاز برداريد.
استفاده از اسفناج جوان خيلي عالي است، اما ميتوانيد از هر سبزي برگي ديگر به انتخاب خودتان همانند کيل استفاده کنيد.
به جاي سس گوجه ميتوانيد از گوجههاي تازه استفاده کنيد.
اسفناج را زياد نپزيد. پخت طولاني باعث ميشود بيشتر مواد مغذي آن از بين برود. آن را به مدت نهايتا ۲ دقيقه بپزيد و بلافاصله از روي گاز برداريد.
منبع: cheflolaskitchen