سيب زميني سرخ کرده رستوراني
کوکپد/ مواد لازم
3 عدد سيب زميني بزرگ
3 قاشق غذا خوري نمک
1 قاشق چايخوري زرد چوبه
روغن براي سرخ کردن مقداري
مراحل
سيب زميني را پوست گرفته ، شسته و خلالي درشت خرد ميکنيم. کمي با آب شسته تا چسبندگي آن از بين برود.
داخل ظرفي مقداري آب ريخته روي حرارت قرار ميدهيم تا جوش بيايد. زرد چوبه و نمک را نيز به آب اضافه ميکنيم.
سيب زميني خلال شده را داخل آبجوش ريخته و به مدت ۴-۵ دقيقه اجازه ميدهيم تا بجوشد و کمي نرم شود. خيلي نبايد له شود.
بعد سيب زميني ها را داخل يک سبد آبکش ميکنيم و مقداري آب روي آن ميريزيم.
صبر ميکنيم تا آب آن کاملاً گرفته شود.و بعد با کمي روغن سرخ ميکنيم.
بعد روي يک دستمال آشپز خانه ريخته تا روغن آن گرفته شود.