کوکپد/ مواد لازم
 خمیر آماده کروسان
شکلات صبحانه یا شکلات چیپسى
زرده تخم مرغ1عدد
مراحل
خمیر کروسان را از یخچال بیرون آورده وپنج دقیقه بیرون مى گزاریم که هم دماى بیرون شود.خمیر کروسان را از نایلون در آورده و روى تخته مى گزاریم و بعد با چاقو به شکل مثلثى مى بریم
 پایین مثلث به اندازه یک قاشق مربا خورى شکلات صبحانه یا شکلات چیپسى مى ریزیم و از گوشه مثلث خمیرمان را به سمت نوک مثلث مى پیچیم
 زرده تخم مرغ روى کروسان ها میمالیم و روى سینى قبلا چرب شده مى گزاریم و توى فر قبلا گرم شده در طبقه وسط با دماى ١٨٠درجه به مدت نیم ساعت مى گزاریم
 نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar