روزیاتو/ هیچ چیز بهتر از شروع روز با یک فنجان قهوه تازه نیست. به لطف کرم های طعم دار است که شما می توانید فنجان روزانه خود را به یک نوشیدنی جان بخش و خوشمزه تبدیل کنید! با این حال، کرم قهوه یا کافه کرم ها با طعم فروشگاهی اغلب پر از قندهای اضافه شده، طعم دهنده های مصنوعی و مواد نگهدارنده هستند. همچنین، این کافه کرم ها حاوی لبنیات هستند و اگر به لبنیات حساسیت داشته ( عدم تحمل لاکتوز ) یا وگان باشید ، می تواند گزینه های ناامید کننده ای برای شما باشد. پس چرا خودتان کرم قهوه یا کافه کرم خانگی باب میلتان را درست نکنید؟ دستور تهیه کرم قهوه خانگی طعم دار به طور شگفت آوری آسان و البته ارزان است با این کار، می توانید هر نوع ماده و طعم دهنده ای که دوست دارید مطابق با ترجیحات و نیازهای غذایی خود تنظیم کنید.
این مطلب روزیاتو را تا انتها بخوانید تا یاد بگیرید چگونه یک کرم قهوه اساسی درست کنید و پنج راه برای اضافه کردن طعم های دلپذیر یاد بگیرید.
دستور العمل پایه برای کرم قهوه ساده
چیزهایی که شما نیاز دارید
شیر : یک لیوان
خامه سنگین ، نصف و نیم ، خامه گیاهی یا شیر تغلیظ شده: یک پیمانه
شربت افرا یا عسل: یک تا ۲ قاشق غذاخوری
مرحله اول:
در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم ، هر سه ماده را با هم مخلوط کنید. ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که ترکیب شود مخلوط کنید. دقیقاً به همین راحتی، شما دو فنجان کرم قهوه خانگی دارید!
برای تهیه کرم قهوه طعم دار ، کافی است مواد دیگر دلخواهتان را اضافه کنید. در ادامه مطلب، پنج ایده جالب برای شروع کار و تهیه کرم قهوه خانگی طعم دار آورده شده است:

کرم قهوه با طعم کره بادام زمینی
چیزهایی که شما نیاز دارید
خامه ساده: ۲ پیمانه
کره بادام زمینی : یک چهارم لیوان
چیپس شکلات : یک چهارم لیوان


مرحله اول:
کرم قهوه اصلی را روی حرارت کم درست کنید. کره بادام زمینی و چیپس شکلات را اضافه کرده و تا زمانی که ذوب شود ، هم بزنید.
مرحله دوم:
بگذارید کرم قهوه خنک شود. سپس، در مخلوط کن مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
نکته
اگر به بادام زمینی حساسیت دارید، به جای کره بادام زمینی از بادام هندی ، بادام درختی یا کره تخمه آفتابگردان استفاده کنید. در صورت نداشتن چیپس شکلات، می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.


کرم قهوه وانیلی فرانسوی
چیزهایی که شما نیاز دارید
خامه ساده: ۲ پیمانه
عصاره وانیل خالص: یک قاشق غذاخوری


مرحله اول:
ابتدا کرم قهوه ساده را درست کنید. سپس، یک قاشق غذاخوری اضافی عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


کرم قهوه نارگیلی مارشملو
چیزهایی که شما نیاز دارید
خامه نارگیل ساده و گرم: ۲ پیمانه
مارشملو معمولی: ۱۵ عدد
شکر سفید ، قهوه ای یا نارگیلی : یک سوم لیوان
عصاره وانیلی خالص : یک قاشق چایخوری


مرحله اول:
در ابتدا، کرم قهوه ساده درست کنید.
مرحله دوم:
فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی یک سینی فلزی مخصوص فر یک تکه کاغذ شیرینی پوستی بگذارید. این کار تمیز کردن را بسیار ساده تر می کند. حالا ۱۵ عدد مارشمالو روی صفحه را قرار دهید.
مرحله سوم:
مارشملوها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه برشته کنید. خیلی حواستان باشد و چشم  از آنها برندارید زیرا زود برشته می شوند.
مرحله چهارم:
قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید. مارشملوهای ذوب شده را درون قابلمه بریزید. این کاری کمی کثیف کاری خواهد داشت. بنابراین، سریع کار کنید. اگر مارشملوها سفت شدند ، آنها را ۱۵ تا ۳۰ ثانیه دیگر در فر قرار دهید.
مرحله پنجم:
در این مرحله، شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا مارشملو و شکر با هم مخلوط شوند. عصاره وانیل و کرم قهوه نارگیلی گرم را اضافه کنید. حالا هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.
نکته
برای تهیه یک کرم نارگیل معمولی ، از شیر نارگیل و یا کرم نارگیل کنسرو شده استفاده کنید. با این حال ، اگر به نارگیل حساسیت دارید یا طعم آن را دوست ندارید ، راحت باشید و یک کرم قهوه دلخواه با شیر و خامه مورد نظر خود تهیه کنید. بعد ، طبق معمول دستورالعمل فوق را دنبال کنید. نتیجه یک کافه کرم یا کرم خامه ای مارشالو بدون طعم نارگیل خواهد بود.

کرم قهوه کدو تنبل تند
چیزهایی که شما نیاز دارید
 کرم قهوه ساده: ۲ پیمانه
پوره کدو تنبل: یک سوم تا یک دوم پیمانه
ادویه پای کدو تنبل : یک قاشق چای خوری
دارچین آسیاب شده: یک دوم  قاشق چای خوری
مغز جوز آسیاب شده: یک چهارم چایخوری
عصاره وانیلی خالص : یک قاشق چایخوری


مرحله اول:
کرم قهوه معمولی و ساده را روی حرارت کم درست کنید. پوره کدو تنبل، ادویه جات و عصاره وانیل را اضافه کنید. آن قدر مخلوط کنید تا پوره کدو حل شود.


کرم قهوه موکای نعنایی
چیزهایی که شما نیاز دارید
 کرم قهوه ساده: ۲ پیمانه
چیپس شکلات: یک سوم تا یک دوم پیمانه (یا یک سوم پیمانه پودر کاکائو)
پودر اسپرسو: یک چهارم قاشق چایخوری
عصاره نعناع برای طعم دادن: یک دوم تا یک قاشق چایخوری
مرحله اول:
کرم قهوه ساده را روی حرارت کم درست کنید. چیپس شکلات یا پودر شکلات، پودر اسپرسو و عصاره نعنا را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود. اگر از پودر کاکائو استفاده می کنید ، ممکن است برای ترکیب کامل مواد لازم باشد از مخلوط کن استفاده کنید.


به یاد داشته باشید این دستور العمل ها یک راهنمای ساده هستند. اما شما در تنظیم و اضافه کردن مواد با توجه به ذائقه خود یا آنچه در دست دارید تردید نکنید.
این کرم قهوه خانگی شما به مدت یک هفته در یخچال ماندگار خواهد بود. برخی از دستور تهیه ها ، مانند کرم قهوه مارشملوی تست شده ، باید قبل از استفاده خوب هم زده شوند.
نوش جان  

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar